Scr3am Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 Zdravo... Zadne cajte opazam da ko ogasnem avto se mi pod pokrovom slisi neko presketanje traja ksne 20-30 sekund pa me zanima kaj je to. Zvok pa prihaja blizu jermena. Od kar imam avto podoben zvol slisim tudi pod podvozjem nej bi biu kao auspuh k se segreje. Presketajoci zvok ni vedno prisoten je pa kar pogost... Je meu ze kdo podobno izkusnjo alpa mi zna usaj povedat kaj je to ? Citiraj
Baby Viper Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 To se dogaja ko prevozi? veliko km? Za moje pojme je to ?ist normalno, ko ugasne? avto, ker pride do ve?jih temperaturnih razlik pri auspuhu (vro?a cev), v stiku s hladnim zrakom. ?e bi imel rostfrei cevi, bi ?e pri zunanji temperaturi 15-20?C sli?al, da nekaj potiho poka..vsaj js to opazim pri svojih karjolah Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 Webasto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 Verjetno res ta zvok prihaja nekje iz izpu?nega sistema, ker je bilo pri moji 6-ki identi?no in mi je Pelko povedal, da je to povsem normalno. Hyundai pa ne proizvaja nobenih takih zvokov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 29. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2014 Aha ja za auspuh mi je blo kokr tok normalno sam to me je zanimal k mi je pod pokrovom. Drgac pa nism naredu neki bas 15km use skp pa se je sam pod haubo slisal auspuh pa ne. Je pa res da je bla ura 5 zjutri Citiraj
Boss Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 Webasto?bencinar je... webasta pa verjetno noi sam vgrajeval :ne vem: Citiraj
jures Napisano 29. november, 2014 Prijavi Napisano 29. november, 2014 Aj, na mobiju ne vidis profila.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.