Jaz sem pa tole nabavil, točno ta model v BB, dobra cena - s to mokro krtačo ni nikjer ceneje
Če pa ne rabiš mokre krtače je pa pri konkurenci malenkost cenejši
BCS71HYG4 Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bel brezžični sesalnik
WWW.BIGBANG.SI
Brezžični sesalnik 2v1 za sesanje in mokro čiščenje, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, Bela Zmogljivo sesanje in temeljito pomivanje v enem zamahu.
Kot so že rekli in se strinjam in po svojih izkušnjah - na 2km razdaljah bo poraba okoli 8,5 l/100 km (pri recimo 20 km relacijah pa bi bila med 6 in 7).
Za take potrebe imamo mi doma Clio Storia 1.2 z 58KM (za 2 km povsem dovolj, boljši kot Mazda 6). Strošek zavarovanja (tudi toča paket PLUS pri Allianz) 225 € + 62 cestnina + 38 tehnični ... = 325 €.
Moj avto
Kupjen vrtni prekopalnik je po dveh dneh od naročila doma, zaenkrat še v škatli... 🤗😉 Ko ga sestavim in preiskusim, poročam kako se obnese....
Prej še moramo lansko solato pojest z vrta tako, da nebo to že kar jutri.... 😁😂😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.