Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Danes sem izprobal nove Conti premium 7 v dežju. So fenomenalne. So pa tudi zelo "trde" zaradi trše bočnice (XL varianta).  Sedaj so napumpane na 2.6 a jih bom spustil na 2.5, če bo potrebno pa tudi  na 2.4 bar. Tako napumpane včasih prav neprijetno poskočijo na avtocesti.  Kar se tiče porabe so pa  tam-tam z zimskimi, kar me malo preseneča. 🤔 Z zloglasnimi prvovgradnimi Bridgestonkami je bila poraba nižja.  So pa tudi precej tišje, tudi pri najvišjih hitrostih. V glavnem v redu gume.   
    • Danes menjal tašči gume na Twingu... 😉
    • Opa, sedaj je druga runda :Boss vs Janez007. 😊
    • Marsikaj imaš prav.   Verjetno je moja varianta najprej poiskati-kupiti Mazdo 3 za dobro ceno, potem pa primerno spustiti ceno Mazde 6.    Marsikaj tudi ni imaš prav. "Ko pa kupuješ si pa na drugi strani in takrat ti diktiraš pogoje posla". ... Lahko diktiram, vendar  enako uspešno kot diktiram sedaj pogoje posla kot prodajalec. 🥲       Vsak avto ima svojega kupca, razen tegale ... tri leta bo od začetka prodaje: 😃        
    • Pa sej veš, da ta logika ne gre tako. Kolikor boš uspel prodati bo povedal trg, ker šele ko kupec da šuške rečeš prodal sem za X denarja. Ko pa kupuješ si pa na drugi strani in takrat ti diktiraš pogoje posla.   Je pa vedno težko, ker meni osebno je tud moja šestka veliko vredna iz uporabnega vidika, iz prodajno ekonomsko tržnega pa verjetno, če bi dobil 15 jurjev bi lahko bil verjetno kar zadovoljen. Pa če zdajle vprašam ga verjetno ni forumaša, ki bi dal tud 15 zanjo. Mam prav? 🤣
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.