Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Danes sem izprobal nove Conti premium 7 v dežju. So fenomenalne. So pa tudi zelo "trde" zaradi trše bočnice (XL varianta). Sedaj so napumpane na 2.6 a jih bom spustil na 2.5, če bo potrebno pa tudi na 2.4 bar. Tako napumpane včasih prav neprijetno poskočijo na avtocesti. Kar se tiče porabe so pa tam-tam z zimskimi, kar me malo preseneča. 🤔 Z zloglasnimi prvovgradnimi Bridgestonkami je bila poraba nižja. So pa tudi precej tišje, tudi pri najvišjih hitrostih. V glavnem v redu gume.
-
Marsikaj imaš prav. Verjetno je moja varianta najprej poiskati-kupiti Mazdo 3 za dobro ceno, potem pa primerno spustiti ceno Mazde 6. Marsikaj tudi ni imaš prav. "Ko pa kupuješ si pa na drugi strani in takrat ti diktiraš pogoje posla". ... Lahko diktiram, vendar verjetno enako uspešno, kot diktiram sedaj pogoje posla kot prodajalec. 🥲 0.18 Tržna vrednost Ocenjeni znesek, za katerega naj bi voljan kupec in voljan prodajalec zamenjala sredstvo ali obveznost na datum ocenjevanja vrednosti v poslu med nepovezanima in neodvisnima strankama po ustreznem trženju, pri katerem sta stranki delovali seznanjeno, preudarno in brez prisile. Sicer pa vedno velja: vsak avto ima svojega kupca, razen za tegale ... tri leta bo od začetka prodaje: 😃
-
Pa sej veš, da ta logika ne gre tako. Kolikor boš uspel prodati bo povedal trg, ker šele ko kupec da šuške rečeš prodal sem za X denarja. Ko pa kupuješ si pa na drugi strani in takrat ti diktiraš pogoje posla. Je pa vedno težko, ker meni osebno je tud moja šestka veliko vredna iz uporabnega vidika, iz prodajno ekonomsko tržnega pa verjetno, če bi dobil 15 jurjev bi lahko bil verjetno kar zadovoljen. Pa če zdajle vprašam ga verjetno ni forumaša, ki bi dal tud 15 zanjo. Mam prav? 🤣
-