Timmy Napisano 3. december, 2014 Prijavi Napisano 3. december, 2014 Lep pozdrav vsem!Imam eno te?avo... Malo sem brskal po forumu, pa ne najdem ?esa podobnega...namre?, ko grem z avtom v ovinek, zadaj okrog podvozja nekaj po?i, in ko zravnam iz ovinka, spet po?i nazaj. ?e grem lepo po?asi in previdno v ovinek, ne po?i ni?. Sicer ni ni? poseden ali karkoli, tudi ?ez luknje ni ni? narobe, pa tudi med vo?njo ne opa?am ni? nenavadnega. Velika verjetnost obstaja, da se je zgodilo zaradi preobremenjenosti (smo ?li v Ikeo, pa nas je zaneslo...).Spra?ujem, ?e so simptomi znani ter kaj okvirno bi lahko bilo in koliko, predvsem da se psihi?no in finan?no pripravim... Hvala pa lep dan! Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2014 Prijavi Napisano 3. december, 2014 Preveri, ?e nima? slu?ajno kak?nega fedra po?enega, ker tole je res ?udno. ?e bi ti pa ob zavijanju pokalo SPREDAJ, bi takoj rekel, da poglej zglob na polosovini. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Timmy Napisano 3. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2014 Ne, spredaj vse ok. Smo bli not 4je pa nekaj pohi?tva pa kozarcev, tak da je bil zadaj malo "spu??en"... Citiraj
Shrek Napisano 3. december, 2014 Prijavi Napisano 3. december, 2014 Da se ni v prtlja?niku kaj furalo sem pa tja... Citiraj
Timmy Napisano 3. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2014 Da se ni v prtlja?niku kaj furalo sem pa tja... Hehe sem najprej tudi to mislil ja. Pol sem pa spraznil prtla?nik, pa sem upal da bo nehalo Citiraj
Timmy Napisano 18. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2014 Evo, na?el...po dobre pol ure buljenja v podvozje sem ugotovil, da se je snel kon?nik stabilizatorja, oziroma rear stabilizer control link, pokanje pa je prisotno, ker ?tanga predvsem pri levem ovinku zatika ob stabilizator.na?el sem celo eno temo ta to temo iz decembra 2007, ampak tukaj gre za sprednji kon?nik: http://www.mazda-si.net/topic/4146-nagradno-vpra%C5%A1anje/Ker imam namen iti na servis po praznikih, me zanima, ?e je fejst nevarno se vozit ?e kakih 1000 km s tem oz. brez tega.V bistvu me zanima tudi, kaj hudi?a dela ta ?tangica, glede na to, da jo testirajo na en hudo majhen moment (0,23-0,47 Nm)??Sicer pa mislim da je bila to ?e starej?a po?kodba pri meni, vendar sem zdaj ko sem malce obremenil vse skupaj, samo ?e dotolkel bogo ?tango Aja, btw, ve kdo mogo?e kolko bi zadeva stala? razmi?ljam, ?e bi zamenjal na obeh straneh, pa da se psihi?no (beri: finan?no) pripravim Citiraj
Deeyan Napisano 18. december, 2014 Prijavi Napisano 18. december, 2014 Ah, stabilizator ?tangce stanejo cca. 12? komad. Je pa fajn zamenjat na obeh straneh ?e ?e menja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 18. december, 2014 Prijavi Napisano 18. december, 2014 Ja na poobla??enem se verjetno malo dra?je Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dpicul Napisano 18. december, 2014 Prijavi Napisano 18. december, 2014 sklepam da je po menjavi potrebna optika? Citiraj
Timmy Napisano 19. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2014 Zadaj po moje ne. Bom pa jo vseeno nardil, ker je ?e nekaj cajta ni blo. Citiraj
Timmy Napisano 12. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2015 Ah, stabilizator ?tangce stanejo cca. 12? komad. Je pa fajn zamenjat na obeh straneh ?e ?e menja? Kje bi bilo najbolj?e naro?iti te stabilizator ?tangice? na servisu so precej (beri 5x) dra?je, na ebayu cca. 60e za par s po?tnino vred, do Avto Pelkota imam pa malo dale?...Hvala! Citiraj
tawko Napisano 12. januar, 2015 Prijavi Napisano 12. januar, 2015 Poklic ga pa pras zaceno pa ti magar po posti posle oz clani mamo popust pri bartogu ter taposu ki sta velka prodajalca avto delov Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
mazdaman Napisano 12. januar, 2015 Prijavi Napisano 12. januar, 2015 Kje bi bilo najbolj?e naro?iti te stabilizator ?tangice? na servisu so precej (beri 5x) dra?je, na ebayu cca. 60e za par s po?tnino vred, do Avto Pelkota imam pa malo dale?...Hvala! SAJ to dobi? pri vsakem prodajalcu, pa malo za ceno handla? in bo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 12. januar, 2015 Prijavi Napisano 12. januar, 2015 Obstaja ?e ena opcija, kjer sem jaz kupil ?e nekaj avtodelov in bil izjemno zadovoljen s ceno; Avtocona d.o.o. http://www.avtocona.si/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.