Guest DANDO1 Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 grem novembra v de po nissana z350.tam so leto stari od 25.000 eur dalje.ni bil zastonj ?portni avto leta. glede na to koliko ko?ta dobi? veliko.zelo veliko. Citiraj
poky Napisano 16. oktober, 2005 Prijavi Napisano 16. oktober, 2005 Uuuu,pol pa da pride? na sre?anje,da ga vidimo!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
M-Fan Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 avto je res prve klase. udspred ma?ina zadn pogon, kup pa u?ivi! Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
Symon Napisano 24. december, 2005 Prijavi Napisano 24. december, 2005 Ne se j***t! Res???? Tole pa ma, da pride? na sre?anje in vsakega pelje? en krog. Ups, a ga ?e ima?? Slike? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 Tegal sem slikal en 14 dni nazaj v frankfurtu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 sexy color sam vsran pa je po ta zadni Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 Par dni nazaj sem vidu enga bakrene barve, stroj za pop..... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
skery Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Avto je ?ist cool, sam pr rabljenemu je treba bit pazljiv kaj so z njim po?el. Na servisu imajo enga k se mu je uni?la kuplunga in 5. prestava v menjalniku. Za ta avto ?e ni jasno ali mu bo Nissan priznal garancijo. Najbr? da bo. Pa ?e zamenjali so diske in plo??ice, tako da je treba kr pogledat. Avto je star tam leto, leto pa pol. lp Citiraj
mazda-mx3 Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Tegal sem slikal en 14 dni nazaj v frankfurtu. Ugani, kdo si ga je kupil?! Ja ja...prav razmisljas...zdej ima celico carlos saintz, nissan 350ZX TT in pa nissan 350Z...revcek bogi....dnarja pa se vedno ni vrnil gospod predsednik...hehe Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
poky Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 :ne vem: :ne vem: Daj za nas,ko smo bolj iz odro?nih krajev povej kdo no.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
skery Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 ok Nissan z350 je na servisu TPV Novo mesto. Med tem k so mi delal prvi servis na micri sem se ?etal po delavnici in videl z350 k ima razdrt menjalnik. Zgodba naj bi bila taka: nekdo je hotel prodat z350, in ga je dal v neko komisijsko prodajalno v Ljubljano kjer so se prodajalci in njihovi mladi frendi teral z avtom kukr je ?lo. Ker se avto ni prodal naj bi ga lastnik vzel ven in ugotovil da ni vse tko kot bi z avtom moralo bit. Kak?na je resnica ne vem, dejstvo pa je da je lahko avto ?e posebej ?portni ?e v enem letu divje in objestne vo?nje na?et, zato je potrebno bit ?e posebej pazljiv, saj naj bi pri?li novi diski in plo??ice kar 500 jurjev. lp Citiraj
David Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 saj naj bi pri?li novi diski in plo??ice kar 500 jurjev. lp Ma ni to malo preveeee?????? :ne vem: Citiraj Feel free....
skery Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Tako so mi rekl mojstri na servisu, kaj je res pa ne vem. Tud men je cifra prevelika, ?eprav glih pocen ne morjo bit k je avto le ?porten in ima dobre-drage zavore. lp Citiraj
LabiGT Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Jaz sem dal za prednje plosce 28.000 SIT (tko informativno ce koga zanima ) zdaj spet zaviram kot je treba sorry za rahli off topic Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 .....?e vedno...neglede na njegovo ?portnost in nabavno ceno novega avta se mi useeno zdi malo preve?.... Ne bom dal pa roke v ogenj... Kaj pa ?e je usee reeees??? LP daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Koliko pa pridejo kerami?ni diski pa plo??oce, verjetno da izpod 100.000 za sprednji komplet ne gre Citiraj
Symon Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Tako so mi rekl mojstri na servisu, kaj je res pa ne vem.Soti ampak tole so te ziher nategnili. Ali pa so mislili za menjalnik, bremze pa delo... Bremze ajde recimo 50 jurjev ne 500. Nemogo?e... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Ugani, kdo si ga je kupil?! Ja ja...prav razmisljas...zdej ima celico carlos saintz, nissan 350ZX TT in pa nissan 350Z...revcek bogi....dnarja pa se vedno ni vrnil gospod predsednik...hehe Ja rev?ek, saj smo mu pla?ali 3 mesece avstralije, verjetno je kje "ponesre?i" na?el zlato, zdej ma pa 350Z. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Ja rev?ek, saj smo mu pla?ali 3 mesece avstralije, verjetno je kje "ponesre?i" na?el zlato, zdej ma pa 350Z. ?e vedno ne vem kdo je to... :ne vem: Citiraj Feel free....
poky Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 David,nisi edini... :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Yavare in mazda-mx3 dobro vesta za koga gre, pa ?e marsikdo tudi. Bosta ?e povedala ?e bosta hotela! Citiraj
Boss Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Kakor sem si jaz zapomnil, naj bi bil to eden pobi?, ki so ga fantje izvolili za predsednika svojega kluba pa je ob eni priliki pobasal klubski denar od ?lanarin in ?el malo letovat Citiraj
mazda-mx3 Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Kakor sem si jaz zapomnil, naj bi bil to eden pobi?, ki so ga fantje izvolili za predsednika svojega kluba pa je ob eni priliki pobasal klubski denar od ?lanarin in ?el malo letovat that's the guy pa ni pobasal samo denarja od ?lanarin ampak se mariskateri drug sposojen denar za svoje osebne potrebe...pa seveda njegove toyote... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Gambino Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Bela Celica GT4 Carlos Saintz? Citiraj
mazda-mx3 Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 Bela Celica GT4 Carlos Saintz? rumena tisti z belo je OK Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.