Scr3am Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 Zanima me glede dnevnih luci oz. meglenk... rad bi si jih montiral pa me samo zanima par stvari:-ker imam prvo generacijo 6ke imam na levem stikalu za smernik moznost vkljuciti samo zadnjo meglenko.. ( predvidevam da je potrebno pri monta?i meglenk samo to rocko zamenjat ostalo je ze use predpripravljeno al kko ?- ko sem zadnjic menjal zarnice pri kratkih luceh sem videl poleg konektorja za kratke zraven se enega... je to ravno ta konektor za meglenke?-pri menjavi te rocke za vklop in izklop meglenk a to pride tak "?alabajzerski" stikal ali pride na isto vrjanto kot se sedaj navzdol vklopi zadnja meglenka samo da ima ta nova ro?ka ?e na voljo vklop navzgor- sprednje meglenke. -je potrebno to stvar homulogirat? - pa seveda kok to cenovno pride Citiraj
LabiGT Napisano 16. januar, 2015 Prijavi Napisano 16. januar, 2015 meni so to na servisu naredili...zamenja se rocka, in imas tam na prstanu dodano se za sprednjo meglenkoin pri luceh spredaj, tista lucje za meglenko H3cena ne vem kok je bla...ni homolagacije Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Scr3am Napisano 16. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2015 Aha super potem je tako kot sem si predstavljal hvala. Drago pa pomoje nebi smelo biti Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.