Ciko boy Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Rde?a sesa hladen zrak izpod levega blatnikaModro bi dal stran in jo zama?il, vzel papirnat filter ven in tam ko je Rde?a cev pove?al luknjo in napeljal novo cev do levega blatnika in tam postavil nov filter. to bi bla kr dobra varijanta si ?e jst nism tega po?tudero kr jst sm ga mel kar na uni modri cevi Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
komar Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Evo, (moje in va?e izku?nje gor al pa dol) zamenjal sem zra?ni filter na moji 6-ki za K&N vlo?ni zra?ni filter in glej ?udoooo, zvok avta se je kar precej spremenil, odzivnost na pritiske na pedalko plina pa je tudi ob?utno bolj?a - ni mi ?al teh nekj EVROF...... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 hahaahahah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 hahaahahah Pa ?ta se ti kesi??Dnar mora kro?it - pa saj to itak ?e ve?..... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 res je sam vseen si faca..in to super faca (moram vseen vprasat: a bos znizal? ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 res jesam vseen si faca..in to super faca (moram vseen vprasat: a bos znizal? ) Hmmm, zaenkrat ne - mogo?e potlej, kaj pa vem, kaj se bo spremeknilo v moji bu?i.... Z tem filtrom se zvok v vi?jih obratih vsaj malo pribli?a Diesel powerju - moram priznat, da ga v?asih malo pogre?am.... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 ta me spominja na zdravek case... lahk ti dam za krog diesel powerja ce hoces Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 ta me spominja na zdravek case...lahk ti dam za krog diesel powerja ce hoces Praso, da si bom samo lu?te naredo, pol pa hoto avto menjat...pa nimam dinari... Citiraj Papa, Tomi
nisde Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 ta me spominja na zdravek case... Ja sam takrt ste se pa res po?l o benz vs dizl Je blo kr dost kregarije. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
komar Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Ja sam takrt ste se pa res po?l o benz vs dizl Je blo kr dost kregarije. Samo jaz sem bil (in sem ?e vedno) na strani Diesel Power-ja, vozim pa benz... :ne vem: :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
nisde Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 Samo jaz sem bil (in sem ?e vedno) na strani Diesel Power-ja, vozim pa benz... :ne vem: :mi pijemoo: Najbolj?a kombinacija Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
blindek Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 zraven vas se pa mora vsak ?lovek nasmejat da gremo malo nazaj k temi, komar kje pa si kupil ta vlo?ni K&N filter? Citiraj
torstorm Napisano 29. marec, 2007 Prijavi Napisano 29. marec, 2007 zraven vas se pa mora vsak ?lovek nasmejat da gremo malo nazaj k temi, komar kje pa si kupil ta vlo?ni K&N filter? blind ?e ga rabi? imam jaz doma vlo?nega.... Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Marko_mx-3 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 komar ?e du?ilce dej stran pol pa bo mukal pa pri filtrih naj bi se ?ele od 1.8 motorjev naprej kaj poznal, kar je na manj?ih je samo zaradi zvoka, ?e posebej pri Hondah Citiraj
zemir Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 komar ?e du?ilce dej stran pol pa bo mukal pa pri filtrih naj bi se ?ele od 1.8 motorjev naprej kaj poznal, kar je na manj?ih je samo zaradi zvoka, ?e posebej pri Hondah Ja pri hondah dobi? ko kupi? novo ?portni konusni filter Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
komar Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 da gremo malo nazaj k temi, komar kje pa si kupil ta vlo?ni K&N filter? E-bay je zakon Citiraj Papa, Tomi
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2007 Prijavi Napisano 30. marec, 2007 E-bay je zakon V?asih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
aquanubis Napisano 12. avgust, 2008 Prijavi Napisano 12. avgust, 2008 prosim pomo?!!! Odlo?il sem se, da si bom v mojo Mazdo 323F BG letnik 91. namestil konusni zra?ni filter ampak ker se sam s tovrstnimi stvarmi ?e nisem ukvarjal, me zanima, kako in kam pritrdit. Problem je ta, da ima trenutno org. okrogel filter. SLIKA POD POKROVOM: Razmi?ljal sem pa tako:da bi cev ozna?eno s ?t.1 zama?il in na cev ?t. 2 nataknil konusni filter. Org. filter, pa bi odstranil iz ohi?ja. Konusni filter bi lahko tako pripeljal ?isto v sprednji del odbija?a, kjer so tudi odprtine za dovajanje hladnega zraku. Predlogi in namigi. Prav bi mi pri?le tudi slike va?ih sistemov na istem motorju iz. istem org. zra?enju. Sem pa ?e gledal univerzalne konusne filtre, ampak se ?e nisem odlo?il za nakup, ker potrebujem namig za monta?o pred nakupom. Hvala Citiraj
Symon Napisano 12. avgust, 2008 Prijavi Napisano 12. avgust, 2008 Nekako takole izgleda pravi CAI.Ali pa takole.?e ima? dovolj prostora pa lahko naredi? nekak?no za??ito za filter.Bistvo? Predlagam, da si nabavi? cevi in jih se?vasa? skupaj ali pa ti jih nekdo drug. Pa ne pozabi vmes dati kak?no gumijasto cev, da ne bo ?isto trda ampak pregibna cev. ?e bolje je, da gre? v kak A3M po "harmoniko" (gumijasta cev, ki je kot harmonika tak?na kot je pri tebi vidim ?isto na koncu cevi 2) ki bo potem "dihala" torej bo cev lepo pregibna. Lahko pa? le kupi? eno 90 stopinjsko krivino, ki jo da? k loputi in eno cev ki bo speljana tja kamor ho?e?. Da se marsikaj samo pljuniti je treba v roke. Citiraj
Don Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 ?e bi blo pa bol na hitro narejeno so pa tut vodovodne cevi dobre ! Kazga honda?a vpra?i (brez zamere) nism mogu da ne bi napisu Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 Pravzaprav so ne le dobre ampak odli?ne, poceni, nesumljive in se ne grejejo toliko kot plehnate kar pomeni hladnej?i zrak v motorju. Sem skoraj pozabil, evo ?e par slik:Deli ki jih potrebuje? naprimer za Renault 1.4Vse skupaj najprej sestavimo "na suho"Potem je tale tip le ?e zakovi?il dele in cel CAI po?trihal na mat ?rno in voila: Citiraj
mazda_mx Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 Priporocam, da pustis ubogi avto tak kot je. Ce rabis dretje zvrtaj par lukenj v auspuh in bo ropotalo da bo veselje. Razen dretja drugega efekta ne bo. Citiraj
Tich Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 To ne dihta glih in potem filter ne opravlja svoje funkcije, ?e mene vpra?a? pri sekret cevi... Ne re?em do filtra, ne pa od filtra do motorja... Citiraj
Don Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 Symon, jst sm rekel na hitro. Tale je iz tega naredu cel projekt ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
uklopko Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 manka nekaj ,kotli?ek za vodo potegnit Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.