montana5 Napisano 16. januar, 2015 Prijavi Napisano 16. januar, 2015 Pozdravljeni,ali kdo ve kje se nahaja varovalka od 12v vti?nice za cigarete pri Premacy l.2005?Sem vse pregledal pod pokrovom v kabinskem delu vendar je nisem na?el (ostale varovalke so ok.)Zadnja 12v vti?nica v prtlja?niku pa dela.Varovalko sem prekuril sigurno z kerami?nim grelcem za kabino. Citiraj Mazda Premacy 2.0DITD 74kw 2005
uklopko Napisano 17. januar, 2015 Prijavi Napisano 17. januar, 2015 Mora biti med varovalkami tam na plo??i, nevem zakaj bi si delali dodatno delo in tla?ili kam drugam ?e varovalke? Kako ve? da so vse ok,si ziher...ponavadi pregled na videz ...lahko vara??e pa so vse ok pa je lahk s vti?nico kaj ;-) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
markym Napisano 19. januar, 2015 Prijavi Napisano 19. januar, 2015 problem ima? kar na sami vti?nici. tukaj ima? kar video, da ne dolgovezim kako in kaj in kako se razdre: Citiraj
montana5 Napisano 20. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2015 Ja ja bilo je tako kot je prikazano v prvem video linku, ?la je ?i?ka katero sem zamenjal z novo in spet dela.Hvala vama za odgovore, ne vem kako se nisem spomnil pogledati na youtube za kak?en podoben primer napake. Res hvala ?e enkrat. Citiraj Mazda Premacy 2.0DITD 74kw 2005
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.