podvratnik Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 kdo ve, kje bi lahk dobil tale plati??a?? Citiraj
KAALman Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 http://www.ityre.com/en/disks/catalog/alessio/998/ Alessio Action Citiraj LP KAALman
podvratnik Napisano 18. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2015 http://www.ityre.com/en/disks/catalog/alessio/998/ Alessio Action uuuu....hvala lepa:) Citiraj
PATO Napisano 19. januar, 2015 Prijavi Napisano 19. januar, 2015 Pozdrav. A je samo slu?ajno ta prikazna slika ali si ti nov lastnik te temne 2.0? ?e si, bi lahko malce opisal kaj se bo delalo na njej... EDIT:Pardon, se mi je zdelo da na?enjam nekaj na novo V glavnem me veseli da je tvoj biser ?e pri doktorju Citiraj
podvratnik Napisano 19. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2015 Pozdrav. A je samo slu?ajno ta prikazna slika ali si ti nov lastnik te temne 2.0? ?e si, bi lahko malce opisal kaj se bo delalo na njej... EDIT:Pardon, se mi je zdelo da na?enjam nekaj na novo V glavnem me veseli da je tvoj biser ?e pri doktorju ja sem lastnik, se ?e rihta:) ma?ina bo menjana pa vse na avtu kar je pa? potrebno menjave, izpu?ni od 2.5...naslednja investicija so fedre pa temne ?ajbe, pol pa sam furat:) Citiraj
PATO Napisano 19. januar, 2015 Prijavi Napisano 19. januar, 2015 Kul upam da ne bos predolgo cakal. 1 Citiraj
Deeyan Napisano 19. januar, 2015 Prijavi Napisano 19. januar, 2015 ja sem lastnik, se ?e rihta:) ma?ina bo menjana pa vse na avtu kar je pa? potrebno menjave, izpu?ni od 2.5...naslednja investicija so fedre pa temne ?ajbe, pol pa sam furat:)Aaaaaa, tvoja je tista, ki je parkirana "zravn" moje tam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
podvratnik Napisano 20. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2015 Aaaaaa, tvoja je tista, ki je parkirana "zravn" moje tam aja? a ti ?e kr rihta? zverino al kk? Citiraj
Deeyan Napisano 20. januar, 2015 Prijavi Napisano 20. januar, 2015 aja? a ti ?e kr rihta? zverino al kk?Jp, zacel se je sele nekje avgusta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
podvratnik Napisano 20. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2015 aja...no ko bo? konc pa ena testna vo?nja ane:) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.