Strela Napisano 25. januar, 2015 Prijavi Napisano 25. januar, 2015 Torej, na C pogonu ki ima 150gb imam zasedenega kar 110 gb in sploh nwm zakaj toliko?!Vse slike, filme, dokumente sproti prena?am na zunanji trdi disk in jih bri?em iz PCja.Kak?na ideja?lp Citiraj
jures Napisano 25. januar, 2015 Prijavi Napisano 25. januar, 2015 Zacasni fajli, kopije itd na primer vae kar z neta zloudas da instaliras se nalozi v temp Preveri pa se direktorij downloads in moreboten torrent temporary download Pa da res vse vidis moras vklopiti skrite direktorije in sistemske fajle Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 25. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2015 V downloads in torrent download ni ni? takega.Verjetno je zadaj kje polno.Kako pa do tega? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2015 Prijavi Napisano 25. januar, 2015 Lahko ti po?timam od doma, za ve? pa mi po?li ZS. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Lahko ti po?timam od doma, za ve? pa mi po?li ZS.ej a ?ensko tudi lahko prek doma po?tima? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Lahko, recimo na?telam da ma trde niple(izklopim gretje ), al da napol naga hodi po ?tuku(zakurim kot norc ), od tega mam pa jaz samo pogled skozi kamero. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Lahko, recimo na?telam da ma trde niple(izklopim gretje ), al da napol naga hodi po ?tuku(zakurim kot norc ), od tega mam pa jaz samo pogled skozi kamero. ej...mojster tole me pa je nasmejalo .. lp Citiraj
SpEkTr Napisano 28. januar, 2015 Prijavi Napisano 28. januar, 2015 Al pa si in?talira? kak simple app, like tole https://www.jam-software.de/customers/downloadTrialProcess.phppa hitro vidi? kok ma? v kateri mapi. Potem pa dalje... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.