Skoči na vsebino

Registracija - zavarovanje, cestnina

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz poznam enega zelo dobrega agenta, kateri vam lahko avto zavaruje pri ve? zavarovalnicah, oziroma vam lahko naredi predra?un za razli?ne zavarovalnice in vam tudi svetuje katera bi bila v dolo?enem primeru bolj?a.

Ta oseba je Boris Kri?nik, njegov telefon 041 783-902, njegov e-mail  boris.kriznik@zavarujte.se

Za mene se je do sedaj vedno maksimalno potrudil, upam in verjamem da se bo tudi za vas!

• Všeč 1
  • Hvala 1
  • 9 let kasneje...
Napisano

Sprašujem za mlajšega voznika s 6-timi leti vozniških izkušenj (brez povzročenih nesreč), ki si kupuje avto. Ali morda kdo ve, ali obstaja pri kakšni zavarovalnici posebej dober paket za prve lastnike avtov, ki še nimajo bonifikacij?

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Leto naokoli, za mazdo 6 je komplet kasko in delne kombinacije z asistenco 910eur? Drago?  Če vzamem samo delne kombinacije nanese dobrih 250EUR manj. 

Od lani je dražje 30 EUR.

Ker je avto nekaj sicer že star - 8 let bo zdele, se nagibam pač brez kaska. Itak se bolj malo vozim, najbolj racionalno bi bilo tako, vedno imam pa kak 'kaj pa če' moment v glavi, zaradi katerega potem malo tuhtam :)

Napisano

Klinc, toče ni bilo notr v delnih kombinacijah. če dodam še to sem na 170eur prihranka napram ful kasku. Izgubim pa v tem primeru tatvino in objestna dejanja. Pol pa ko preračunaš je pa to spet nekje 100eur razlike v 1 letu in je spet vprašanje, če se res splača jebat s tem :)

Napisano (urejeno)

To je večna dilema - če bi človek vedel, ali in kaj se bo zgodilo ...

Sam se v 35 letih, odkar vozim svoje avte, prvič kasko zavaroval Hondo Accord leta 2008, ene 7 let, potem ne več. Mazde od leta 2020 zavarujem poleg AO+ (to vedno pri vseh avtih) z delnim kaskom: promet, toča, steklo, svetlobna telesa, poškodbe vozila (požar) + asistenca, če nimam Mazdine. Potem zraven pride še kaj, kar ne potrebujem, ampak je ceneje, ker gre za paket.

Na srečo še nikoli nobeden voznik mojih avto ni povzročil nesreče ... Če imam 35 let v povprečju 2 avta in dodatek za kasko nanese cca 300 € bi prišparal 2 x 35 x 300 = 21.000 €. Če bi mi avto ukradli, bi bil na nuli ...

Popravljeno od Janez007
Napisano

Ne zastonj imajo tako nastavljene cene kot jih imajo, in pol nas večinoma maha ful police.

Jaz če bi se šel mahinacije kaj ja in kaj ne, bi najvrjetneje dal vse stran in samo AO in AO+, če že greš na to, da se ne bo nič zgodilo oz. kriješ iz žepa v primeru pripetije. S tem vsaj dobiš neko razliko v premiji, ki jo lahko daješ na stran za morebitno škodo.

Napisano

Moj kolega, je cenilec na Triglavu. Verjemite, da če se  malo spredaj zaletiš ne bi hoteli sami plačevati iz svojega žepa popravil. Cene popravil gredo v tisoče € zelo hitro in z lahkoto. 

Napisano
pred 50 minutami je SpEkTr napisal:

To je res ja, takoj ko maš spredaj LED luči in pa radar je konec heca :)

Pa kje je še interkuler recimo pri dizelci, pa hladilnik... 

Napisano

Za 13 letnik me je vse skupaj, od pregleda, cestnine in zavarovanja prišlo na Triglavu 1200€. Kasko in vse kombinacije 992€.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.