Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za jeklena plati??a je najbolje, da se zmeni? pri nakupu avta. Jaz sem si jih "izboril" zraven Alu platisc :danzoman: . Zimske gume pa isci pri vulkanizerjih.

Napisano

Lojze...na tem forumu nas je kar nekaj ?e zadovoljnih lastnikov mazde 3.....

Iz prve roke ti lahko povem da je avto super...sam imam benzinarja, lega na cesti je super, oprema tudi, skratka....use je dobro razen porabe ki jo imam o?itno samo jez tako visoko, pa ?e vedno ni kriti?no!

Vpra?aj za mnenje ?e uporabnika Pokycar.... , pa mary, pa ?e jih je nekaj.....

LP david

P.S. Vsekakor pa ne more? zgre?it z nakupom tega avta.... :rispekt:

Feel free....

Napisano

Lojze avtek je super :ouje:

Ja david tud pr men je poraba malo vi?ja pa kaj ?mo.

Drga? pa tud men ?e falijo plati??a za na zimske gume.

love.gif

2160_1.png

Napisano

Hja,Lojze,edino kar ti bom reko-NE BO TI ?AL!!! :bravo: Avtek je super,skratka res bi se mogo potrudit,da bi kaki minus najdo!! :D Kot je ?e David reko,mam jaz malo ni?jo porabo od njega pri istem motorju....ne vem,upam,da mu bojo to ?imprej porihtali na servisu!! :jupiii:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Hvala za spodbudo, nas bo ve? v klubu.

Okoli gum je pa cela znanost. Trgovci so me spra?evali vse mogo?e, tako da sem se potem odlo?il kar za paket z avtom.

Pri cenah imajo pa vsi kar precej rezerve .

lp

Lojze

Napisano

No danes sem bil na Gami in so mi kon?no nalo?ili "the latest software".....upam da bo kej delalo ok!!! :blink:

Mary.....kako porabo ima? pa ti.....

Javi na PM da spet ne popackamo foruma.... :jupiii:

LP daVid

Feel free....

Napisano

Lojze druga?e s pa pomoje spla?a vpra?at za kak?en starej?i letnik gum. Sam sem kupil Maloyo Cresta (vem kar ena leva firma ampak iz izku?enj lahko trdim, da limajo na vsako podlago :bravo: ). Prvo kar me je vpra?al je, ?e sem jih ?e imel. Seveda, saj zato sem se odlo?il zanje. Evo skonto. Nato pridem na monta?o in me vpra?a, ?e so lahko starej?e. Hja ?e je cena ista bom vzel nove. OK ?e nekaj popusta. Tako sem pri?el iz 20k SIT na 14k SIT na gumo. Plus monta?a pa sem privar?eval 30.000 SIT Iz 90 na 60k SIT. :cheers::bravo: Pa se vsaj zaenkrat dr?ijo superduperfajn! :jupiii: (slab?e kot so se ta stare razpokane letne se ?e ne morejo).

Napisano

Lojze druga?e s pa pomoje spla?a vpra?at za kak?en starej?i letnik gum. Sam sem kupil Maloyo Cresta (vem kar ena leva firma ampak iz izku?enj lahko trdim, da limajo na vsako podlago :bravo: ). Prvo kar me je vpra?al je, ?e sem jih ?e imel. Seveda, saj zato sem se odlo?il zanje. Evo skonto. Nato pridem na monta?o in me vpra?a, ?e so lahko starej?e. Hja ?e je cena ista bom vzel nove. OK ?e nekaj popusta. Tako sem pri?el iz 20k SIT na 14k SIT na gumo. Plus monta?a pa sem privar?eval 30.000 SIT Iz 90 na 60k SIT. :cheers::bravo: Pa se vsaj zaenkrat dr?ijo superduperfajn! :jupiii: (slab?e kot so se ta stare razpokane letne se ?e ne morejo).

Ha, kot prvo Maloya sploh ni leva znamka (svicarske super gume, na testih so kar v redu)...katero dimenzijo pa mas? Ker recimo za 195/65 15 dobis vrhunske gume ze za 16k....pa vedno je treba najnovejse vzet...sej to je smisel ko kupis nove gume ne? (ostali plusi so se vsako leto gumo "update-tajo" tako da je novejsi letnik boljsi kot starejsi)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ha, kot prvo Maloya sploh ni leva znamka (svicarske super gume, na testih so kar v redu)...katero dimenzijo pa mas? Ker recimo za 195/65 15 dobis vrhunske gume ze za 16k....pa vedno je treba najnovejse vzet...sej to je smisel ko kupis nove gume ne? (ostali plusi so se vsako leto gumo "update-tajo" tako da je novejsi letnik boljsi kot starejsi)

Hehe sem pa? mislil, da je zate kar ena leva znamka (jih fuuul malo ljudi pozna ampak kdor jih, jih hvali :cheers::bravo: ). Imam pa dimenzijo 185/60 R14 oziroma lahko bi vzel 65 (60 nimam homologirane) ampak je avto vsaj 1cm ni?ji pa ni?ji presek je za suho cesto bolj?i. ;) Je pa res, da za pozimi malo manj ampak hej, saj so Maloya. :bravo:

Najnovej?e... No ja letos so jih Vrednesteince prehitele tako da... :whatever: Ne vem. Jaz ostajam na Maloyi za pozimi. DObi se jih na ?elodniku (CIM), nekje v Lendavi (ful cenej?e!!!) in se mi zdi, da blizu koloseja, ko je uno vulkanizerstvo (tam kjer ponavadi stojijo policaji :policaj: ).

Napisano

Fantje in dekleta, Mazdo 3 smo splovili kar na Savinih S3 gumah. Prvi kilometri se pa ?e nabirajo.

Sre?no ( za knape) vo?njo ( za ?oferje) vsem!!!

lp

Lojze

Napisano

Lojhze ?estitam in ti ?elimk sre?no vo?njo z novim avtom....in verjamem da ti do precej dobro slu?il.... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Napisano

Lojze-?estitke in sre?no vo?njo z najbolj?im avtom!! :bravo::D:P

Ti?a vun!!

Napisano

Lojze-?estitke in sre?no vo?njo z najbolj?im avtom!! :bravo::D:P

Lojze -cestitke in srecno voznjo z drugim najboljsim avtom!! :D :D :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Lojze -cestitke in srecno voznjo z drugim najboljsim avtom!! :D :D :D

true true :D

33112_1.png

Napisano

He he,a sta ljubosumna vidva?? :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

Ok fantje, hvala za ?estitke.

Samo kot firbec, kateri je pa prvi najbolj?i??

najboljsega dobis ce das dve trojki skupaj :D

(3+3 = 6) hehe

Napisano

Hehehehe labson labson.....ti se kar tola?i....moja je pa bolj nova od tvojeeeee..... :hohoho:

LP daVid

P.S. Lojze....najbolj?e vozi?...... :bravo:

Feel free....

• 1 leto kasneje...
Napisano

Lep pozdrav,

kupujem zimske gume, pa bi lepo prosil za kak?no priporo?ilo v smislu najbolj?ega razmerja cena/kakovost.

Pa ?e nekaj, mislite da se spla?a nabavit navadne feltne, da ne bi pozimi uni?eval litih?

Hvala in LP!

P.S. kje pa kupujete gume? internet?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.