Robert Napisano 19. februar, 2015 Prijavi Napisano 19. februar, 2015 V?eraj sem opazil, da mi merilnik porabe goriva ka?e polno posodo goriva a sem ?e prevozil 138 km (se pravi tank ni ve? poln). Na potovalnem ra?unalniku mi ka?e preostanek goriva ?e za 684 km. Imam M6 (bencinar, letnik 11/2008). Avto je gara?iran. Kaj bi lahko bilo narobe ? Citiraj
Shrek Napisano 19. februar, 2015 Prijavi Napisano 19. februar, 2015 Spremljaj naprej, kak bo do polovice in na ?etrtino ?lo, pol si pa zapomni...men na 626 tud po 200 km prevo?enih polno ka?e, pol pa pri 450 na polovico pade, pol gre pa enakomerno do lu?ke, ?e ne tankam prej...sem se navadil tako... Citiraj
Robert Napisano 26. februar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2015 Evo merilec ?e pada......... Citiraj
Shrek Napisano 26. februar, 2015 Prijavi Napisano 26. februar, 2015 Sam se verjetno vozi?, ko pada... ... Citiraj
Z M A J Napisano 26. februar, 2015 Prijavi Napisano 26. februar, 2015 Robert, nekateri (zlasti starej?i) avti so imeli kazal?ek oz. prikaz goriva tako trapasto narejen, da je ?e skoraj 200km kazalo, da je v celoti poln, potem je bilo pa v nekaj nadaljnjih kilometrih ?e na sredino in od sredine je znal tudi astronomsko hitro pasti do lu?ke na rezervi. Trenutno imam v mislih kolegovo Favorit-ko, ?e?ko lokomotivo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.