Tomek Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 Evo tocn taksen ko je na sliki hvala Stroker! Volanske komande mam pa vse in za radio in tempomat! Ja sej Stroker to bi tut najraje naredu da mam v naslonu usb al pa pepelniku in je to to sam ce se da na tak unikaten ;-) radio prikluct sploh kej :-) Citiraj ZoomZoom
Scr3am Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 To pride taka mejhna skatlca in jo nemors met v pepelniku. Loh jo das v naslonjalo za roko, sopotnikov predal alpa v zgornji predalcek nad radijem . Drgac si pa na youtubu poglej- mazda 6 usb interface installation. Citiraj
Tomek Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 Moram neki nekje izvohat ker tole ni dobesedno ni?. A kdo ve kater model tocno bi pasal da ne odkrivam tople vode hvala Citiraj ZoomZoom
Scr3am Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 Model ? Ker kol radio 6ke prve generacije bo pasu. Usb vmesnik je pa itq univerzaln. 1 Citiraj
Tomek Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 Aha ja model umesnika sm mislu ja ker sem gledal na aliexpres in dejansko pi?e da ni za vse enak zato sem mislu ker ?e se da to zadevo na moj radio priklopit ne bom radija menjal! Upam da nisem ?e prevec te?en s to debato :\ Citiraj ZoomZoom
P4nd4 Napisano 10. december, 2015 Prijavi Napisano 10. december, 2015 Aha ja model umesnika sm mislu ja ker sem gledal na aliexpres in dejansko pi?e da ni za vse enak zato sem mislu ker ?e se da to zadevo na moj radio priklopit ne bom radija menjal! Upam da nisem ?e prevec te?en s to debato :\kupi xcarlink in problem re?en, ?e bo? rabil pomo? pri monta?i oz. mosti?u na radiju pa ?e si ?tajerski konec ti bomo pa tud pomagal to zrihtat dobena vlka umetnost 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.