Skoči na vsebino

avtoakustika

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo tocn taksen ko je na sliki hvala Stroker! Volanske komande mam pa vse in za radio in tempomat! Ja sej Stroker to bi tut najraje naredu da mam v naslonu usb al pa pepelniku in je to to sam ce se da na tak unikaten ;-) radio prikluct sploh kej :-)

ZoomZoom

Napisano

To pride taka mejhna skatlca in jo nemors met v pepelniku. Loh jo das v naslonjalo za roko, sopotnikov predal alpa v zgornji predalcek nad radijem :). Drgac si pa na youtubu poglej- mazda 6 usb interface installation.

Napisano

Aha ja model umesnika sm mislu ja ker sem gledal na aliexpres in dejansko pi?e da ni za vse enak zato sem mislu ker ?e se da to zadevo na moj radio priklopit ne bom radija menjal! Upam da nisem ?e prevec te?en s to debato :\

ZoomZoom

Napisano

Aha ja model umesnika sm mislu ja ker sem gledal na aliexpres in dejansko pi?e da ni za vse enak zato sem mislu ker ?e se da to zadevo na moj radio priklopit ne bom radija menjal! Upam da nisem ?e prevec te?en s to debato :\

kupi xcarlink in problem re?en, ?e bo? rabil pomo? pri monta?i oz. mosti?u na radiju pa ?e si ?tajerski konec ti bomo pa tud pomagal to zrihtat dobena vlka umetnost :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sej to si se hecal, a ne?   ojej, očitno ne. Če Mazda ne bo imela avtov z Mazda filozofijo, je Mazda obsojena na propad. Kupci Mazde smo vseeno malo drugačni in damo veliko na to, da Mazda ni konfekcijska znamka, da ima svoje inovativne rešitve tako v tehniki kot v oblikovanju. Všeč nam je, da niso rinili skupaj z ostalo čredo v rešitve, ki so slabe, kot recimo ekstremni downsizing z turbo oversizingom.   In kaj je najbolj bistveno in bom napisal z velikimi črkami zato, da bo vidno... vozniki Mazde NE KUPUJEMO ZNAČKE... nikdar in nikoli je nismo, ampak kupujemo avtomobili, dizajnirane na Japonskem s filozofijo, ki je lastna samo Mazdi. Če nam po novem Mazda misli prodajat Kitajske avtomobile pod svojo znamko je potem bolje in ceneje, če gremo direkt kupit kitajski original (kolk se to smešno sliši), ki bo bistveno cenejši pa na istem kvalitetnem in tehničnem nivoju.   Ko je pred leti Mazda začela forsirat mainstream filozofijo prodajat samo SUV-e sem se tudi tukaj na forumu vprašal, ali je to konec  Mazde in da bo padec hud.... nikoli pa si nisem mislil, da bom poleg te klofute dobil še brco z bulerjem direkt v fris, ko mi MOJA znamka zdaj ponuja Kitajca pod Zoom Zoom sloganom al kaj.
    • Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉
    • Če pride kdo v Akvonij se pa lahko oglasi pri meni na pir🍻, če bo pa mrzlo pa na kuhančka.... 🤗😉
    • Ah to imajo skoraj vsi v arabskem svetu, poglejte video... 🫣😊😉 VID_20240218_170205.mp4
    • Sem preveril danes na moji mazdiki. V nastavitvah android avta imam nastavljeno na avtomatsko in tudi na google zemljevidih je nastavljen avtomatski prikaz. Tako da ne vem kaj naj še naštimam
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.