YavarYe X6V6 Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Me mika kot 100 mater, bi ?el ?e kdo ? LINK TOLE trga gate. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. februar, 2015 Prijavi Napisano 25. februar, 2015 Kart ni vec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 25. februar, 2015 Prijavi Napisano 25. februar, 2015 Kart ni vec So... edino tistih, ki vkljucujejo prevoz ni vec... ce gres v lastni reziji imas na voljo se nakup kart + parkiranje Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 27. februar, 2015 Prijavi Napisano 27. februar, 2015 http://www.zbitacena.si/turizem/koncert-skupine-ac-dc-v-zeltwegu-v-avstriji-14-maja-2015?utm_source=ZbitaCena&utm_medium=email&utm_campaign=2015-02-27_lj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2015 V glavnem grem oziroma greva ma lampa direkt ta dan RD. :mi pijemoo:Karte ?e mam s prevozom, Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 V glavnem grem oziroma greva ma lampa direkt ta dan RD. :mi pijemoo:Karte ?e mam s prevozom, Ej...lepo se imejta in u?ivajta LP??? Citiraj
tawko Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 a nmas ze na sihtu dost tega drat sponanja pa fleksanja Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Alex Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Jaz pa grem na AC-munja DC v Imolo . So mi ponavadi koncerti v italiji vseeno bolj?i. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 30. april, 2015 Jaz pa grem na AC-munja DC v Imolo . So mi ponavadi koncerti v italiji vseeno bolj?i.Pa tebi tud bli?ji. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 8. maj, 2015 Prijavi Napisano 8. maj, 2015 Ravno slisal po radiu... Menda naj bi samo preko organizatorja koncerti.net slo 58 avtobusov iz Slovenije ... ... Se mi zdi, da bo guzva Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 9. maj, 2015 Prijavi Napisano 9. maj, 2015 Za obiskovalce tega koncerta v Zeltweg-u 14.5.20 mogo?e opozorilo Eventima : S strani organizatorja koncerta, smo prejeli obvestilo, da je pri?akovati ogromno ?tevilo ljudi, in posledi?no zastoje na poti do prizori??a. Vsem, ki potujete z lastnim prevozom, in imate kupljene samo vstopnice (po ceni 101,40 EUR), priporo?amo nakup vstopnice P&R (Park & Ride ), ki vklju?uje parkirno mesto na parkiri??u St. Lorenz bei Knittelfeld (15 km od Red Bull Ring-a), in organiziran prevoz z vlakom in avtobusom (Shuttle bus) do koncertnega prizori??a. Cena P&R vstopnice je 21,50 EUR, in velja po osebi (in ne za prevozno sredstvo). Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2015 Js mam bus, boli me q. Mam pe eno karto z prevozom vi?ka ?e koga zanima. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.