Slivka Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Gorican v moji izvedbi se nahaja na neki omari v kleti, hehe Mogo?e mamo mimo, pa vseeno: ?e je Gori?an v tvoji izvedbi (tvojih gabaritov) na omari, mora biti pa po?tena omara... Saj ne bom ve?... 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 KR STROSK prisel na spletno stran Radia 1 med "bizarne tablice" >> http://www.radio1.si/40599 Pa KR POCAS se je tudi tam znasel Do mene najbr? ?e niso pr?li al pa sploh dojel niso kaj pomen Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Do mene najbr? ?e niso pr?li al pa sploh dojel niso kaj pomen Tvoj "gangnam style" je pa itak nerazumljiv marsikomu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
crusher Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 tole mislm da so me ujel na poti iz idrije proti godovi?u Citiraj
Deeyan Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Ce je pa tako malo na cesti ... Se preganja samo tam po "dolini"... Goriskega BORUTa tudi se niso videli... pa CERARja ali DEEYANa in CIGIja Mene se ne morejo, ker se tablce pocivajo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 Suckerja niso omenili? Kr tako naj ostane.Mam jo ?e 15 let ! 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Zjutraj na obvoznici videl LJ D4V1D Citiraj
Jest Napisano 29. oktober, 2015 Prijavi Napisano 29. oktober, 2015 Je to nov model Golfa? 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 ?e ena zanimiva... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gorjup13 Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Pri nas to ne gre ?ez, ne mora? dati dveh znakov ki sta podobna skupaj, kolikor vem Citiraj
Ploki Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Zadnjic sem enga videl CE IIIII. Al je blo MB Citiraj
Jest Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Zadnjic sem enga videl CE IIIII. Al je blo MBJa... Pa tudi enega sem ze videl, ki ima XXXXX, samo ne vem, kaj ima spredaj (LJ, MB,...). Se mi zdi, da je BMW X5... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 Znake lahko da? skupaj ne sme? pa me?at podobnih znakov. ?e ima? ?rko I ne sme? dat na tablico ?tevilko 1. Isto velja za O in 0 ter 8 in B. 2 Citiraj
Deeyan Napisano 24. november, 2015 Prijavi Napisano 24. november, 2015 4 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 29. november, 2015 Prijavi Napisano 29. november, 2015 Tale pa trenutno pomoje nima ravno najboljsi izbor tablice ... 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mamica Napisano 30. november, 2015 Prijavi Napisano 30. november, 2015 Se z otroci nekam peljemo in vidimo eno posebno (LJ-CEPEC). Otrokom je zanimivo in za?nejo na?tevati svoje ideje. Nazadnje jih je h?erka za?ela zapisovati: GO-RENJEC LJ-S5 JAZ (glej, spet jaz) KP-RJE (kup rje) LJ-5ELIN (glej, petelin) KR 5ELINI SE (kar petelini se) PO-PENIL (popenil - to jim je pri?lo na misel, ko sem se razjezila, ker je manj?i potegnil roke iz pasu...) NM-NI HUDO (nam ni hudo) NM-1 REVA (ne bom ena reva) 2 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Tadruga petelinova je predolga, ostale so super Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 vsaka s sedmimi je ?e kriti?na, z osmimi pa sloh ne gre 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Jz sm tudi mal razmi?ljala o tablici - ime otroka. Pa mi je zaenkrat ?e ?koda denarja. Citiraj
Baby Viper Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 vsaka s sedmimi je ?e kriti?na, z osmimi pa sloh ne grePri moji je blo ?e 6 najprej 'napaka v sistemu', dokler se ni nekega kr?enja znakov uporabil..js sm pa ?e optimisti?no upal na manj?i presledek vmes Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Jz sm tudi mal razmi?ljala o tablici - ime otroka. Pa mi je zaenkrat ?e ?koda denarja.Malo razmisli o tem, tablica je tvoja (osebna) za cel llajf in nepremostljiva..........................zato mam jaz gor....... 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 No ?e ma? vi?ek ?? in se jo naveli?a?, da? lahko tud novo delat 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 1. december, 2015 Prijavi Napisano 1. december, 2015 Jz sm tudi mal razmi?ljala o tablici - ime otroka. Pa mi je zaenkrat ?e ?koda denarja.Raje 120 za tablice kot 210 za tisto klincevo plastiko Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 8. december, 2015 Prijavi Napisano 8. december, 2015 http://www.zurnal24.si/registrske-tablice-oznacbe-kletvice-vsebina-pravilnik-clanek-261202 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.