Guest BrainY Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 ej kaj pa MB - SPEED ? Citiraj
suicidal Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 kak?ne registracije so pa v zvezi z RX-8 zasedeen? ?e je zasedena, recimo MB RX-8, lahko da? MB RX8 al pa MB R-X-8, itd. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Guest BrainY Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 Mb - BEAST MB - DEVIL (?e bo ?e rde?a) MB - SPEED ?e vedno ostaja.. nekak mi fajn sede glede na avto (po ti bojo vsi na semaforju gas ti??ali in hteli tekmovat =) Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 glede RX-8 je samo tale tablica zasedena Citiraj
Boss Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 poanta ni v tem da bi mi v lj po?kodovali avto zaradi reg tablice,tak texas pa tudi ni,upam doma?ini so precej bol nestrpni do tujcev ki cincajo skozi mesto in so kot izgubljeni in ovirajo promet.sem se pa za novo leto zakopal v sneg na parkiri??u v be?igradu pred barom in notr sem videl kako so se usi krohotali ?e?:'glejga gori?ana z letnimi gumami kako se maltra' ko pa je kolegu z lj reg tablicami isto za?elo kopat so usi iz bara sko?ili na pomo? sicer pa je to bol ali manj offtopic s tem se pa absolutno strinjam - to je pa? lokalpatriotizem, ki je ?ist OK, ?e le ne dela ?kode end offtopic begin ontopic MB-EAUTYMB-EAST (ta mi je v?e?, ker ima dvojni pomen) MB-EAT ME (tud ta ni ?voh, samo se lahko zgodi, da bi kdo tole preve? zares vzel)MB-SO FASTMB-OR BUST (?e si dovolj lokalpatriota)MB-BADBOYMB-IMCOOLMB-FLY HI (sam ne se ?udit, ?e te bodo konstantno vabili na odvzem krvi)MB-LOW FLY (glede na naravo avta tole niti ni tako nemogo?e )MB-FAROUTMB-I OWN MB-SMOKEUMB-WAS HIS (?koda, ker nisi bejba, ker tale bi bil )MB-PEN15 (hihihihi)MB-PIVO (kle je nevarno, da te zbijejo na?i pa ?e Srbi te lohka to?ijo) evo, ?e se ?e kaj spomnim, pa napi?em druga? je pa moj favorit tale tablic, ki je neko? obstajala v Ljubljani LJ-UBICA Citiraj
Guest BrainY Napisano 18. avgust, 2006 Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 al pa MB - 2FAST (malo bossove izpeljave) Citiraj
poky Napisano 18. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2006 druga? je pa moj favorit tale tablic, ki je neko? obstajala v Ljubljani LJ-UBICA Dobri predlogi Boss! Samo ta zadnja pa ma lahko tudi dvojni pomen,tak da,ne vem,?e bi si jo omislo,?e bi bil v LJ doma! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 24. avgust, 2006 Prijavi Napisano 24. avgust, 2006 Poki, kaj pa pravi? - upam da ni ?e kdo predlagu! MB - WANKLCA!!! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 25. avgust, 2006 Prijavi Napisano 25. avgust, 2006 Poki, kaj pa pravi? - upam da ni ?e kdo predlagu! MB - WANKLCA!!! No go, 7 znakov . Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
_sandi_ Napisano 27. avgust, 2006 Prijavi Napisano 27. avgust, 2006 kaj pa MB-231HP ?e ma? seveda 231-konjsko ?e enih par ( upam da ?e niso bli ) MB-ZVER MB-ATMAN( bolj za ?alo kot zares) MB-BOOST lp, Citiraj Someday,someway i'll buy myself a Mazda RX-8
ReDevil Napisano 27. avgust, 2006 Prijavi Napisano 27. avgust, 2006 MB-ATMAN( bolj za ?alo kot zares) Kaj pa MB - ATAman Citiraj Dobrodo?li na forumu!
_sandi_ Napisano 27. avgust, 2006 Prijavi Napisano 27. avgust, 2006 MB-ATMAN( bolj za ?alo kot zares) Kaj pa MB - ATAman MB-ATMANbatman Citiraj Someday,someway i'll buy myself a Mazda RX-8
Guest DANDO1 Napisano 27. avgust, 2006 Prijavi Napisano 27. avgust, 2006 ker ?tudiram u lj razmi?ljam dat lj tablice,ker ljubljan?ani nimajo lih radi gori?ane oz tujce na splo?no jaz sem ljubljan?an pa imam LJ, PO, CE, pa me ni? ne moti, ko me bo, odprem prtlja?nik in pora?unamo na liucu mesta... Citiraj
Sishi Napisano 28. avgust, 2006 Prijavi Napisano 28. avgust, 2006 MB-MY REX MB-REX-8 MB-EUNOS MB-WANKEL MB-ROTARY MB-RENESY GO-GO REX Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Symon Napisano 28. avgust, 2006 Prijavi Napisano 28. avgust, 2006 MB-LOL To?no tako! J***? vse skupaj pa da? LOL na tablico! Citiraj
poky Napisano 28. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 28. avgust, 2006 He he,zlo zanimivi predlogi padajo!! Ampak kon?na odlo?itev o tem,?e bo sploh napis na tablici ali ne,pa ?e ni padla! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Torej poky.... kdaj bo avto???? Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Torej poky.... kdaj bo avto???? JA ! ? ! ? Citiraj LP KAALman
suicidal Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Torej poky.... kdaj bo avto???? no!? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 29. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Torej poky.... kdaj bo avto???? To all...... ju3! ?e bo vse po sre?i,pa da vse papire porihtam,bo ju3 ?e mrcina doma! 3ke pa ni ve? doma,malo mi je blo ?al,ker mi je res super slu?la,ampak,ko bo 1x oni doma,se na 3ko ne bom ve? spomno! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 a zato si bil malo odsoten zadnje ?ase Citiraj
poky Napisano 29. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 a zato si bil malo odsoten zadnje ?ase Pa se ve?,papirnata vojna preden kaj dose?e?,pa ?e ju3 me ?aka finish,pol pa upam,da mir! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 He he,zlo zanimivi predlogi padajo!! Ampak kon?na odlo?itev o tem,?e bo sploh napis na tablici ali ne,pa ?e ni padla! daj ne serji stari ... 4 strani predlogov tebi pa se ?e vedno ne svita .. ccc Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.