poky Napisano 29. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Mah,to ni stvar,ki bi jo lahko ?ez kaki teden ali dva spremenil,?e ti ne bi ve? ustrezala,tak da..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 poky!!! to care!! pridi v nedeljo na srecanje da pokazes mal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 29. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 He he,ve? da bi pri?o,samo delam celi toti vikend.... Zaj se bom tak od za?etka samo fledral sem pa tja,tak da pridem 1x tudi v LJ pa se ?ujemo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 29. avgust, 2006 Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 potem bo? moral tudi sliko v podpisu zamenjat. Drga? sem pa zelo vesel zate. Pa na slikce ne pozabi. ?e kar jutri. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 29. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2006 Vse bo ob svojem ?asu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 30. avgust, 2006 Prijavi Napisano 30. avgust, 2006 Toooo pokisaaan..... hitro pol slike goooor..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 31. avgust, 2006 Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 Noooo.....mi ?akamo, pa ni? ne do?akamo....halooooo, Poky.... :ne vem: kaj so te ?e za?apili??? Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainY Napisano 31. avgust, 2006 Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 hehehe.. verjetno ?e sploh ni stopil iz avta odkar ga je dobil... verjetno ?e spal noter Citiraj
Violet Napisano 31. avgust, 2006 Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 a bo za 1. al ne, najbolj? da napi?e? na tablico HELLISH, ?e je pa preve? ?rk pa HELI? Citiraj
vuk Napisano 31. avgust, 2006 Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 a bo za 1. al ne, najbolj? da napi?e? na tablico HELLISH, ?e je pa preve? ?rk pa HELI? nema ?umnikov na na?ih tablicah....Pa ?e to...jaz si bom na motor tudi dal tablico po ?elji nardit;kaj naj gor napi?em? Omejen sem na ?tiri znake. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 31. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 Evo neu?akanci,avto je doma! Res,v?eraj pa danes me celi dan ni blo tu gor,ker mi enostavno ni blo iz avta za it.... Avto je res noro,noro do?ivetje,slike pa pod drugo temo sledijo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 31. avgust, 2006 Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 nema ?umnikov na na?ih tablicah....Pa ?e to...jaz si bom na motor tudi dal tablico po ?elji nardit;kaj naj gor napi?em? Omejen sem na ?tiri znake. MB JEST Citiraj
Boss Napisano 31. avgust, 2006 Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 @Poky - @Vuk MB GOD MB FATE MB RIDE MB BIKE MB BACK MB TAIL MB OMBA MB RAKE Citiraj
poky Napisano 31. avgust, 2006 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 OK,pubeci dosti predlogov.... Na koncu mam pa navadno tablico gor. Malo prevlka cena je tega,?eprav zgleda pa zlo cool! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 31. avgust, 2006 Prijavi Napisano 31. avgust, 2006 OK,pubeci dosti predlogov.... Na koncu mam pa navadno tablico gor. jao pokson, res si me nasmejal @ Aljo?a MB - VUK Citiraj
LabiGT Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 MB-WOLF Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Predlagam: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
vuk Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Sem ?e na?el in se odlo?il za kombinacijo ?rk na tablici;in ne bo VUK;cena 17.000 SIT;moram ?e letos dat naredit,ker drugo leto pridejo ve?je tablice za motorje. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Sem ?e na?el in se odlo?il za kombinacijo ?rk na tablici;in ne bo VUK;cena 17.000 SIT;moram ?e letos dat naredit,ker drugo leto pridejo ve?je tablice za motorje.lp vuk ...and you're letting the suspence kill us? pa dej povej jebote Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 1. september, 2006 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2006 Predlagam: Evo,predlog sprejet! To bo na tablici! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Evo,predlog sprejet! To bo na tablici! :ne vem: ? Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 ...and you're letting the suspence kill us? pa dej povej jebote Pol pa mi bo nekdo ukradel idejo.... Idi v PM...pogledat,mislim. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Idi v PM...pogledat,mislim. se dobr, da si dodal to zadnje v stavku hahahvrazeverni smo a? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 se dobr, da si dodal to zadnje v stavku hahahvrazeverni smo a? Nope,sploh ne,ampak taka kul ideja se mi zdi;saj VUK bi blo tudi kul,ampak malo te moti'ju?nja?ki' pridih,ki bi lahko koga motil. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 1. september, 2006 Prijavi Napisano 1. september, 2006 Ql tablico bo? imel, upam da se potem ne bo morala menjat zaradi tega ker bodo ve?je pa bo vr?en denar vstran... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.