MazdaBoy Napisano 1. junij, 2023 Prijavi Napisano 1. junij, 2023 Kaj ljudem ne pade vse na pamet. Od kje jim vse te ideje? 😆 Citiraj
Slivka Napisano 13. oktober, 2023 Prijavi Napisano 13. oktober, 2023 Ne vem, koliko dobro se na ekranih vidi, ampak ta tablica je na zlati Alfa Romeo... 3 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. oktober, 2023 Prijavi Napisano 13. oktober, 2023 ? Sem še stare šole, lahko napišeš s črkam? 1 Citiraj
Jest Napisano 13. oktober, 2023 Prijavi Napisano 13. oktober, 2023 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 13. oktober, 2023 Prijavi Napisano 13. oktober, 2023 Ja, tam sem slikal to tablico... Citiraj
Jest Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 2 4 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 Na našo Californio pride pa tablica GO CALISent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 Pri Golfu je treba gledat sirse Pozimi pa rozice ne cveto 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Tista je pa na modrem Mitsubishiju se mi zdi. Al pa na Subaruju... Citiraj
Z M A J Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Včeraj videl zanimivo tablico KP ERHAN, katero sem jaz razumel na način; K PERHAN (zvezda enega ex YU filmov, hehe). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april pred 21 minutami je Slivka napisal: Tista je pa na modrem Mitsubishiju se mi zdi. Al pa na Subaruju... ja nekaj modrega je blo ja,..videl na fbju na eni sliki ravno tako goriška targa Citiraj
Tilen5 Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april dne 8. 4. 2024 ob 9:49 je Slivka napisal: Tista je pa na modrem Mitsubishiju se mi zdi. Al pa na Subaruju... Po večdnevni raziskavi in najemu privatnega detektiva 3 Citiraj
godlike Napisano 15. april Prijavi Napisano 15. april (urejeno) Subaru Impreza WRX Sti Mene bolj tabilca fascinira. Sem se prelevil v kožo "pridnih" ljudi. Kaj bi ta stric rad povedal, da dela ob 15.00 vsako popoldne? Popravljeno 15. april od godlike 1 Citiraj
Slivka Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj Ni bilo možnosti slikat... Na zelo starem in lepo zrihtanem VW T1 je tablica: GO 4ABEER Citiraj
Jest Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj pred 43 minutami je Slivka napisal: Ni bilo možnosti slikat... Na zelo starem in lepo zrihtanem VW T1 je tablica: GO 4ABEER To je bil pa Beer bulli O njegovi zgodovini si lahko preberes tukaj >> https://beerbulli.si 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober (urejeno) pred 4 urami je Tilen5 napisal: Tale je pa skorajda Labiju ukradel idejo...LJ IMUNAD Jaz imam za mojo CIGI sedaj ze 3 kombinacije LJ - rav4, GO - aygox in PO - tiger baje pa obstaja tud MS CIGI Namreč del po izbiri ni blokiran dokler je frej krajevni del. Se prav ce ma kdo KR ZMAJ ma lahko drug KK ZMAJ Popravljeno 5. oktober od jures 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 5. oktober Prijavi Napisano 5. oktober dne 13. 5. 2024 ob 15:31 je Jest napisal: To je bil pa Beer bulli O njegovi zgodovini si lahko preberes tukaj >> https://beerbulli.si Ta vikend je v Celju 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.