Boss Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 pred 23 urami je jures napisal: Tale je pa skorajda Labiju ukradel idejo...LJ IMUNAD Jaz imam za mojo CIGI sedaj ze 3 kombinacije LJ - rav4, GO - aygox in PO - tiger baje pa obstaja tud MS CIGI Namreč del po izbiri ni blokiran dokler je frej krajevni del. Se prav ce ma kdo KR ZMAJ ma lahko drug KK ZMAJ Ampak NM-CIGI pa KK- CIGI ti pa vseeno odsvetujem. Citiraj
Jest Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 Najdeno na FB 1 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 7. oktober, 2024 Prijavi Napisano 7. oktober, 2024 pred 21 urami je Slivka napisal: Ta je od frizerja mojega to je tudi že v Sahari bil Citiraj
jures Napisano 14. oktober, 2024 Prijavi Napisano 14. oktober, 2024 dne 6. 10. 2024 ob 20:49 je Boss napisal: Ampak NM-CIGI pa KK- CIGI ti pa vseeno odsvetujem. Na meji mi ke enkrat hr carinik rekel znate v naseg Cigija? Ajde potrazi Neven Ciganovič....... Za bruhat 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 29. oktober, 2024 Prijavi Napisano 29. oktober, 2024 Danes sem videl črnega SLKja s tablico PO POLDNE, zih je bil @Z M A J 😀 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Zanimiva tablica bi bila KR NA1KRT ali pa KR NAJKAJ (po ribniško NEKAJ), hehe 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar LJ AJKAJ 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.