jures Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 dobro jutro vsem .Centralna Slovenija ze zbuja v vetrovno jutro. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 No pa sej niti ni krize tukaj v LJ, nekako jesenski dan zgleda vse skupaj Stra?ijo pa spet celo Slovenijo. Citiraj
jures Napisano 5. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2015 Pri nas na odprtem polju kar vlece. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 Pri nas tudi.Soncno in mrzlo. 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 Pri nas ni hude sile. ?enske so vesele, ker se cunje hitro su?ijo, to je pa ve? ali manj vse. Vsaj pri nas zaenkrat ?e ni preseglo 60 km/h. Citiraj
Z M A J Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 Kar se vremenskih pojavov ti?e, mi je mo?an veter ?E MANJ pri srcu kakor de?evje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 Kar se vremenskih pojavov ti?e, mi je mo?an veter ?E MANJ pri srcu kakor de?evje. Ja, to je pa tako, ko si ?abar, pa se v vodi dobro po?uti?. Pred vodo se te?ko skrije?. Sploh, ?e mo?no de?uje kak?nih 14 dni. Pred vetrom pa... Stopi? za vogal ali pod ?karpo, pa ne piha ve? tako mo?no. In od vetra ?e ni? ni splesnilo... Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 6. marec, 2015 Prijavi Napisano 6. marec, 2015 pa ?e pr?ute lah ''dela?'' Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 6. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2015 Dobro jutro. Uradno odpiram moto sezono Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 6. marec, 2015 Prijavi Napisano 6. marec, 2015 Dobro jutro. Uradno odpiram moto sezonoSaj vreme bo kar Citiraj
Allyssa Napisano 6. marec, 2015 Prijavi Napisano 6. marec, 2015 V nedeljo bo pomojem tornado Pri nas bo na kupu kak?nih 8-9 psic, 4 babe, ena pun?ka, pa bogi moj Tin?ek 1 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Lava Napisano 6. marec, 2015 Prijavi Napisano 6. marec, 2015 Jutro Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
jures Napisano 7. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2015 Jutro. En forumas, mladi ocka je ocitno ze zgodaj vstal. 06:30 pil kavo in 'tezil' :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Dobro jutro...???pihanje mo?ne burje me je zbudilo he he LP? Citiraj
jures Napisano 8. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Jutro, koliko res piha? Grem na moped Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Jutro, koliko res piha? Grem na moped Ej...pri nas na obali piha srednje mo?no samo so tudi mo?ni sunki burje...LP??? Citiraj
jures Napisano 8. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Ej...pri nas na obali piha srednje mo?no samo so tudi mo?ni sunki burje...LP???ok, no saj jaz grem v ju?no istro, to bi moralo po izku?njah biti ok, ?e posebej ?ez Buzet. Je pa spet Kvarner in Velebit na udaru, sv. Rok AC zaprta za vse Sem napisal da bom verjetno se vrnil ta vikend na magistralo z mopedom.....malo morgen. Via Rovinj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Dobro jutro..???bom pogledal F1...lp Citiraj
Scr3am Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Enim dobro jutro enim pa lahko noc . Sm lih iz sihta Citiraj
robertos664 Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 dobro jutro. gledamo f1 Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Jutro, gremo na smarno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Hami s5 zmagal kar mi je v?e?, a se bojim strahovite monotonije tudi v 2015. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2015 Dobro jutro, gremo zadovoljevat policiste Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 19. marec, 2015 Prijavi Napisano 19. marec, 2015 Dobro jutro, gremo zadovoljevat policiste Za vsak slucaj prizigaj malo desni in malo levi smernik... ali pa kar vse stiri ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 19. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2015 A ni celo tako da ce te provida ustavi da morata biti 2 in prekrsek posnet sem se potem spomnil. Snemano nekaj casa? Sploh ne vem vec kak je sistem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.