Slivka Napisano 15. oktober, 2015 Prijavi Napisano 15. oktober, 2015 So bili kak?ni adrenalinski dogodki pono?i? Se kdo po kleti vozi s ?olnom? Potrebuje kdo kak?no pomo? (prevoz vre? s peskom in podobno)? Citiraj
mamica Napisano 23. november, 2015 Prijavi Napisano 23. november, 2015 - 5 stopinj Celzija. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 16. december, 2015 Prijavi Napisano 16. december, 2015 Mo? ?el v slu?bo, starej?i trije v ?olo in vrtec, najmlaj?i ?e spi in jaz... Jaz grem pa zdaj pomagat najmlaj?emu. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
tawko Napisano 16. december, 2015 Prijavi Napisano 16. december, 2015 kok si peridna Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
mamica Napisano 22. december, 2016 Prijavi Napisano 22. december, 2016 Kaj vse ?lovek ne vidi? https://metroshop.si/air-wing-nedrcek-brez-naramnic 1 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Katjaa Napisano 22. december, 2016 Prijavi Napisano 22. december, 2016 Kaj vse ?lovek ne vidi? https://metroshop.si/air-wing-nedrcek-brez-naramnicAh najbolj? je bit brez:) Citiraj
Deeyan Napisano 23. december, 2016 Prijavi Napisano 23. december, 2016 Kaj vse ?lovek ne vidi? https://metroshop.si/air-wing-nedrcek-brez-naramnic pa sej to je ?e star patent 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 23. december, 2016 Prijavi Napisano 23. december, 2016 pa sej to je ?e star patent Se pa spozna? Citiraj
Deeyan Napisano 23. december, 2016 Prijavi Napisano 23. december, 2016 Se pa spozna? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 23. december, 2016 Prijavi Napisano 23. december, 2016 seveda se , sej redno nosi... 1 Citiraj
mamica Napisano 24. december, 2016 Prijavi Napisano 24. december, 2016 Ah najbolj? je bit brez:) Jah, odvisno od situacije. Sploh v ?asu dojenja je dobro, da je. Pa kak?na blazinica spodaj, da malo popivna. Saj ve?...seveda se , sej redno nosi... ?e nosi ali ne, tega ravno ne vem. O?itno pa precej rokuje z njimi... 2 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Slivka Napisano 26. december, 2016 Prijavi Napisano 26. december, 2016 Ko je ?e ravno debata o modrcih: push up modr?ek je kot vre?ka ?ipsa. ?ele, ko odpre?, vidi?, da je na pol prazna... 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. december, 2016 Prijavi Napisano 26. december, 2016 Ko je ?e ravno tema... https://drive.google.com/file/d/0ByS71JHnx5VyVzBDZkFXQWdvM1U/view Citiraj
Deeyan Napisano 27. december, 2016 Prijavi Napisano 27. december, 2016 ?e nosi ali ne, tega ravno ne vem. O?itno pa precej rokuje z njimi... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 2. januar, 2017 Prijavi Napisano 2. januar, 2017 Ob novem letu malo pre?tel prevo?ene kilometre. Turbo dizla sta se kar dobro dr?ala... BTjka je po gozdovih na?e planote naredila 13.571 km. Petka pa 25.730. Je pa res, da je petka imela kar precej avtoceste, pa ?eprav skoraj 2.000 s po?itni?ko prikolico na kljuki... Citiraj
mamica Napisano 1. februar, 2017 Prijavi Napisano 1. februar, 2017 Vse to vodovje, ki se zliva okoli na?e hi?e, me je spomnilo na morje. Vsa ta voda bo tam ?e kmalu, mi bomo ?li pa ?ele poleti. Vseeno pa malo prebrskavam ponudbo, da ne bo zadnji trenutek na hitro. In potem dobim ponudbo: Kamp Pomer Special Parcela + 2 osobe + struja + ku?ni ljubimac 17,00? po danuNemojte propustiti ovu nevjerojatnu ponudu! Dnevna cijena uklju?uje smje?taj za dvije osobe na Standard parceli A, priklju?ak za struju i ku?nog ljubimca. http://www.arenacamps.com/hr/kamp_hrvatska/kamp_pomer Me zanima, ?e bi lahko namesto hi?nega ljubljen?ka "v ra?un" vzeli h?erko... Potem bi res ugodno pri?li skozi z na?imi po?itnicami... Zdaj pa resno: a kdo pozna kamp Pomer? Kak?no je v resnici? Mislim, reklame so eno, dejansko stanje pa ponavadi ?isto nekaj drugega... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Boss Napisano 1. februar, 2017 Prijavi Napisano 1. februar, 2017 Me zanima, ?e bi lahko namesto hi?nega ljubljen?ka "v ra?un" vzeli h?erko... . Lahko, ?e jo ima? na vrvici in nosi nagob?nik. Citiraj
Tadej7ad Napisano 1. februar, 2017 Prijavi Napisano 1. februar, 2017 ... Zdaj pa resno: a kdo pozna kamp Pomer? Kak?no je v resnici? Mislim, reklame so eno, dejansko stanje pa ponavadi ?isto nekaj drugega...Glede kampov sem se ?e nau?il, da mnenje drugega kaj malo pomaga. Smo si zelo razli?ni in nekatere moti kar je drugim v?e?. Edina varianta je poskusiti. Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
mamica Napisano 1. februar, 2017 Prijavi Napisano 1. februar, 2017 Glede kampov sem se ?e nau?il, da mnenje drugega kaj malo pomaga. Smo si zelo razli?ni in nekatere moti kar je drugim v?e?. Edina varianta je poskusiti. Ja, to je pa tudi res... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mamica Napisano 16. februar, 2017 Prijavi Napisano 16. februar, 2017 Po?asi sem si spakirala kov?ek in ?akam, kdaj bom ?la na pot... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 21. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2017 Jutro, ?e tri kave mimo....slovenska, italijanska in francoska... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 21. februar, 2017 Prijavi Napisano 21. februar, 2017 Matr se tebi godi, kar naprej turist. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 21. februar, 2017 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2017 Prav da se mi...komi cakam petek ko bojo kave vse italjanske s pridihom botra 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 6. junij, 2017 Prijavi Napisano 6. junij, 2017 http://siol.net/novice/slovenija/pocivalsek-spreminja-enacbo-za-cene-goriv-racuni-bodo-visji-441453 Mnenja? Citiraj
Boss Napisano 6. junij, 2017 Prijavi Napisano 6. junij, 2017 Hja Po?ival?ek in Bul?eva - dva intelektualna trusta. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.