ReDevil Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Mal sem biv na avtomobilizmu.com, opazil tole temo, pa glede na to da mamo na forumu tut podro?je, ki ni ne ti? ne mi?, pol tole glih sm notr spada! No mal si poglejte, pa ne svojim slab?im polovicam govort za tole, ker vas ne bojo ve? na forum pustle! )) http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...&highlight=alma Citiraj Dobrodo?li na forumu!
David Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Cel smeh.....sicer ?e use videl...ampak ej...ta bejba mi je ?isto mimo!!! Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Ejjj, a ma kateri telefonsko....p??????t, da me neo ?ena dobla ...hehehehe Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 090/ 555-555 pa nobenmu povedati Citiraj
komar Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 090/ 555-555 pa nobenmu povedati Sranje ej, na 090 pa ne smem klicat!! hehehe Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Sranje ej, na 090 pa ne smem klicat!! hehehe A je ?ena blokiral vse klice na 090 Citiraj
komar Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 A je ?ena blokiral vse klice na 090 Ahaaa, jaz pa v jok, pa na prvo drevo (skoraj no).... Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Ce hoces lahko jaz poklicem? ...(kot pravijo turski prodajalci " for you my friend" ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Ja, ja, ja, ja....hja, kaj bo? pa rekel??? Tur?ke prodajalce stalno ponuja? - prinesel pa mi nisi ?e ni?!?!? Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Ja, ja, ja, ja....hja, kaj bo? pa rekel???Tur?ke prodajalce stalno ponuja? - prinesel pa mi nisi ?e ni?!?!? Obljubim da ti bom nekaj prinesel...ce nic druzga pa baklavo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Ej, si mi zadnji? ?evape obljubil, pa jih nisem ni? okusil ... :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Ej na cevape cakam jaz tud...mislim da cez tri tedne grem (pa zakaj si mi omenjal cevape??? zdaj sem lacen :( Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
komar Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Pa neom se ve? s toto teto Almo obremenjeval, grem raj?i kamele jahat drugi teden! Jaz tudi la?en! Ej, Labi, kaj ti ?e ma?e? ?evape, da si tako obmolknil??????? Te pa grem ?e jaz - byby Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Hmmmm,Labi,baklava.... bi jo jaz tudi zaj!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 Hmmmm,Labi,baklava.... bi jo jaz tudi zaj!! Ma, jaz bi jo skoz (se posebej uno s pistaciji...jammmmm) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 20. oktober, 2005 Prijavi Napisano 20. oktober, 2005 He he Labi,?e bom ?e malo tu gor,ne vem ?e ne bom mogo it na obisk v hladilnik!!! Ne bo glih baklava,pasalo bi pa kaj druga tudi!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 21. oktober, 2005 Prijavi Napisano 21. oktober, 2005 He he Labi,?e bom ?e malo tu gor,ne vem ?e ne bom mogo it na obisk v hladilnik!!! Ne bo glih baklava,pasalo bi pa kaj druga tudi!! pokycar, ker si mi vceri dal "fenomenalno" idejo da grem jest skoraj ob polnoci , mi je blo slabo celo noc no, saj v bistvu komar je kriv, on je zacel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 21. oktober, 2005 Prijavi Napisano 21. oktober, 2005 pokycar, ker si mi vceri dal "fenomenalno" idejo da grem jest skoraj ob polnoci , mi je blo slabo celo noc no, saj v bistvu komar je kriv, on je zacel He he,SORRY..... Jaz sn se sicer tej ideji ubrano,blo je te?ko ko satan,samo sn se..... bom pa zaj nadoknado z obilnim zajtrkom!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 21. oktober, 2005 Prijavi Napisano 21. oktober, 2005 pokycar, ker si mi vceri dal "fenomenalno" idejo da grem jest skoraj ob polnoci , mi je blo slabo celo noc no, saj v bistvu komar je kriv, on je zacel Eh, sem ?e navajen, da sem vedno za vse jaz kriv - pride z leti (zopet) - heheheJedel pa jaz tudi ni? nisem - moram na kile pazit - ko sn ?e bol v letih - hehehe Citiraj Papa, Tomi
ReDevil Napisano 21. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2005 Ja drga? pa tale tetka je v tisti oddaji pokazala da ima IQ nekje - v minus kelvina prbli?no oz. da je bla pr njej ?e ob rojstvu na delu mo?gano-?erka, ki je posel opravla z odliko! Pri parih oddajah in njenih komentarjih pa mi je postajalo ?e naravnost slabo za kozlat! A ma kdo vre?ko?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 21. oktober, 2005 Prijavi Napisano 21. oktober, 2005 jz ti lahk kak kontejner s ferme zrihtam. ?enska za pogledat,na?gat pa poslat nekam, bog ne dej pa da jo pra?a? kako je blo k bo itak rekla (HU kers)DOBESEDNO Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 21. oktober, 2005 Prijavi Napisano 21. oktober, 2005 ?enska za pogledat,na?gat pa poslat nekam Upam,da nima? punce,ki bere ta forum,he he!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 21. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2005 Ja uro? prov dobesedno, o?itno ho?e dokazat da obvlada ?e kak?en jezik, razen KOOOKOOODAAAAK! ) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Gambino Napisano 24. oktober, 2005 Prijavi Napisano 24. oktober, 2005 Zdej boste pa Almo lahko v playboyu cekiral. BTW, poznam jo ze par let.Zenska zna bit u zivo precej bolj normalna, kokr se je glupirala na TVju.Folk k je gledu BAR je ocitno to hotu...jebiga.Bejba zarađuje lovu. Citiraj
poky Napisano 24. oktober, 2005 Prijavi Napisano 24. oktober, 2005 He he,sn vido ja na TV,da se je slikala "naked"!! Mislim pa,da ne rabimo Playboya za njene slike....bojo verjetno ?e prej na netu,he he!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.