Skoči na vsebino

Tetka Alma iz BARa - F1 tima!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mal sem biv na avtomobilizmu.com, opazil tole temo, pa glede na to da mamo na forumu tut podro?je, ki ni ne ti? ne mi?, pol tole glih sm notr spada!

No mal si poglejte, pa ne svojim slab?im polovicam govort za tole, ker vas ne bojo ve? na forum pustle! :)))

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...&highlight=alma

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Cel smeh.....sicer ?e use videl...ampak ej...ta bejba mi je ?isto mimo!!!

Feel free....

Napisano

Ejjj, a ma kateri telefonsko....p??????t, da me neo ?ena dobla ...hehehehe :rispekt::danzoman:

:cheers:

Papa, Tomi
Napisano

090/ 555-555 pa nobenmu povedati :P

Sranje ej, na 090 pa ne smem klicat!! hehehe :ouje:

Papa, Tomi
Napisano

A je ?ena blokiral vse klice na 090 :P

Ahaaa, jaz pa v jok, pa na prvo drevo (skoraj no).... ?zmeden?

Papa, Tomi
Napisano

Ce hoces lahko jaz poklicem? ...(kot pravijo turski prodajalci " for you my friend" )

:)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ja, ja, ja, ja....hja, kaj bo? pa rekel???

Tur?ke prodajalce stalno ponuja? - prinesel pa mi nisi ?e ni?!?!? ?zmeden?

Papa, Tomi
Napisano

Ja, ja, ja, ja....hja, kaj bo? pa rekel???

Tur?ke prodajalce stalno ponuja? - prinesel pa mi nisi ?e ni?!?!? ?zmeden?

Obljubim da ti bom nekaj prinesel...ce nic druzga pa baklavo :ph34r:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ej, si mi zadnji? ?evape obljubil, pa jih nisem ni? okusil ... :ne vem:

Papa, Tomi
Napisano

Ej na cevape cakam jaz tud...mislim da cez tri tedne grem (pa zakaj si mi omenjal cevape??? zdaj sem lacen :( :(

Napisano

Pa neom se ve? s toto teto Almo obremenjeval, grem raj?i kamele jahat drugi teden! :ouje:

Jaz tudi la?en! :rispekt:

Ej, Labi, kaj ti ?e ma?e? ?evape, da si tako obmolknil??????? :danzoman:

Te pa grem ?e jaz - byby :vino:

Papa, Tomi
Napisano

Hmmmm,Labi,baklava.... :D bi jo jaz tudi zaj!! :vesel:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Hmmmm,Labi,baklava.... :D bi jo jaz tudi zaj!! :vesel:

Ma, jaz bi jo skoz :) (se posebej uno s pistaciji...jammmmm)

Napisano

He he Labi,?e bom ?e malo tu gor,ne vem ?e ne bom mogo it na obisk v hladilnik!!! :P Ne bo glih baklava,pasalo bi pa kaj druga tudi!! :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

He he Labi,?e bom ?e malo tu gor,ne vem ?e ne bom mogo it na obisk v hladilnik!!! :P Ne bo glih baklava,pasalo bi pa kaj druga tudi!! :bravo:

pokycar, ker si mi vceri dal "fenomenalno" idejo da grem jest skoraj ob polnoci , mi je blo slabo celo noc

no, saj v bistvu komar je kriv, on je zacel :)

Napisano

pokycar, ker si mi vceri dal "fenomenalno" idejo da grem jest skoraj ob polnoci , mi je blo slabo celo noc

He he,SORRY..... :( Jaz sn se sicer tej ideji ubrano,blo je te?ko ko satan,samo sn se..... :P bom pa zaj nadoknado z obilnim zajtrkom!! :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano

Eh, sem ?e navajen, da sem vedno za vse jaz kriv - pride z leti (zopet) - hehehe

Jedel pa jaz tudi ni? nisem - moram na kile pazit - ko sn ?e bol v letih - hehehe :bravo:

Papa, Tomi
Napisano

Ja drga? pa tale tetka je v tisti oddaji pokazala da ima IQ nekje - v minus kelvina prbli?no oz. da je bla pr njej ?e ob rojstvu na delu mo?gano-?erka, ki je posel opravla z odliko! :bravo:

Pri parih oddajah in njenih komentarjih pa mi je postajalo ?e naravnost slabo za kozlat! A ma kdo vre?ko?!

:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

jz ti lahk kak kontejner s ferme zrihtam.

?enska za pogledat,na?gat pa poslat nekam, bog ne dej pa da jo pra?a? kako je blo k bo itak rekla (HU kers)DOBESEDNO

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

?enska za pogledat,na?gat pa poslat nekam

Upam,da nima? punce,ki bere ta forum,he he!! :D

Ti?a vun!!

Napisano

Ja uro? prov dobesedno, o?itno ho?e dokazat da obvlada ?e kak?en jezik, razen KOOOKOOODAAAAK! :))

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Zdej boste pa Almo lahko v playboyu cekiral. :ouje:

BTW, poznam jo ze par let.Zenska zna bit u zivo precej bolj normalna, kokr se je glupirala na TVju.Folk k je gledu BAR je ocitno to hotu...jebiga.Bejba zarađuje lovu. :danzoman:

Napisano

He he,sn vido ja na TV,da se je slikala "naked"!! Mislim pa,da ne rabimo Playboya za njene slike....bojo verjetno ?e prej na netu,he he!! :jupiii:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.