ReDevil Napisano 25. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2005 Ja tam v BARU je bla res total dizestr ?e bi pa bla v ?ivo ?e ve?ji obup, pa bi blo to ?e prakti?no nemogo?e, oz. ?e bi blo bol? bi blo ?e slab?! Men je sicer punca vse prej kot lepotica, ?eprav pred kamero pa lahko vsak mal drga? zgleda kot v resnic in pa vsake o?i majo svojga malarja! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 baba je baba, ?e najbolj?a je slaba sicer pa je vsaka baba za nekaj dobra, ?e ne za drugo, za v jamo sunit... p/s: stojim za tem kar sem rekel Citiraj LP KAALman
Guest BrainLess Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 baba je baba, ?e najbolj?a je slaba dober komentar Citiraj
Symon Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 A kdo rabi fotografije? Ima dobre jo?ke. Citiraj
David Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 Evo vam dan kar link do njenih slik s playboya..... Morem priznat da po pri?akovanjih....NI? POSEBNEGA! LP daVid Aja link.... Klik Klik Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 29. oktober, 2005 Prijavi Napisano 29. oktober, 2005 Pri 16 se je odselila od doma in postala samostojna, pol pa re?e da je oklevala pred slikanjem zaradi tega ker ne ve kaj bi o?e in mami rekla, ?e bi se jaz pri 16 odselil bi se zihr zaradi tega ker bi se skregu, potem verjetno tudi stikov nebi imeli Citiraj
Symon Napisano 30. oktober, 2005 Prijavi Napisano 30. oktober, 2005 Pri 16 se je odselila od doma in postala samostojna, pol pa re?e da je oklevala pred slikanjem zaradi tega ker ne ve kaj bi o?e in mami rekla, ?e bi se jaz pri 16 odselil bi se zihr zaradi tega ker bi se skregu, potem verjetno tudi stikov nebi imeli Kaj ?e?, baba je blond. :ne vem: Potro?ni material... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.