Skoči na vsebino

Tetka Alma iz BARa - F1 tima!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja tam v BARU je bla res total dizestr :bravo:

?e bi pa bla v ?ivo ?e ve?ji obup, pa bi blo to ?e prakti?no nemogo?e, oz. ?e bi blo bol? bi blo ?e slab?! :hohoho:

Men je sicer punca vse prej kot lepotica, ?eprav pred kamero pa lahko vsak mal drga? zgleda kot v resnic in pa vsake o?i majo svojga malarja! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

baba je baba, ?e najbolj?a je slaba :P

sicer pa je vsaka baba za nekaj dobra, ?e ne za drugo, za v jamo sunit... :hohoho:

p/s: stojim za tem kar sem rekel :P:D:rozico:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Evo vam dan kar link do njenih slik s playboya..... Morem priznat da po pri?akovanjih....NI? POSEBNEGA!

LP daVid

Aja link.... Klik Klik

Feel free....

Napisano

Pri 16 se je odselila od doma in postala samostojna, pol pa re?e da je oklevala pred slikanjem zaradi tega ker ne ve kaj bi o?e in mami rekla, ?e bi se jaz pri 16 odselil bi se zihr zaradi tega ker bi se skregu, potem verjetno tudi stikov nebi imeli

Napisano

Pri 16 se je odselila od doma in postala samostojna, pol pa re?e da je oklevala pred slikanjem zaradi tega ker ne ve kaj bi o?e in mami rekla, ?e bi se jaz pri 16 odselil bi se zihr zaradi tega ker bi se skregu, potem verjetno tudi stikov nebi imeli

Kaj ?e?, baba je blond. :ne vem: Potro?ni material... :danzoman:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.