J.J. Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Pozdravljeni, ker bom dal feltne od moje belke popraviti in barvati, bi zraven dodal ?e detajl in pobarval zavorne ?eljusti. Malo sem gledal po Youtubu pa se kar nekako ne morem odlo?it, ali je bolje barvati kar nerazdrto ali pa razdrem in potem dam dol vse skupaj in pobarvam? Nimam pojma, niti nism tip k bi kdaj to delal. Je kak sam svoj mojster, k je to ?e delal pa bi lahko pomagal z kakim nasvetom? Dam za pivo LP, Janez Citiraj
jstdoma Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Tole sem jst naredu! http://www.mazda-si.net/topic/8153-obnova-zavornih-%C4%8Deljusti/?hl=%2Bobnova+%2Bzavornih+%2B%C4%8Deljusti Citiraj
PATO Napisano 15. marec, 2015 Prijavi Napisano 15. marec, 2015 Mislim da je bolje, da jih kar tako pobrusi? (s krta?ko za vrtalni stroj), pobarva? in je to to. Z razstavljanjem bo? imel ve? dela kot je vse skupaj vredno, plus menjava zavorne teko?ine, pa cel avto mora? dvignit, ker druga?e se bo? namenjaval koles do nezavesti. 1 Citiraj
J.J. Napisano 15. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2015 ja, sj to sm nekak tut mislu narest. da bi zbrusil, za??itil s papirjem in limom, pol pa posprejal z toplotno obstojnim sprejem. sam ne vem to?no, kaj morm kej pazit poleg tega, da morm za??itit gumijaste dele. bi pa to naredu enkrat ?ez vikend, ker to, da dam peskat pa ?e ostalo ne pride v po?tev, ker rabim avto to?n vsak dan in ne more stat. Citiraj
Symon Napisano 16. marec, 2015 Prijavi Napisano 16. marec, 2015 Ne rabi? pa nujno toplotno obstojno barvo. Jaz sem disk za probo pobarval z metalik barvo in ugani kaj?! Celo iz diska, ki se res oreng greje, se ne lu??i razen ?isto ob unem delu, kjer se zavira. Tako, da ?eljust definitivno ni problemati?na. Ti samo za??iti kar ni za pobarvati, pobrusi, vzemi ?opi? v roke in prebarvaj. Nobena umetnost, verjemi. 2 Citiraj
P4nd4 Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 ?e kdo potrebuje mu lahko odlijem nekaj toplotne barve (?rna) imam vi?ka 1 Citiraj
J.J. Napisano 19. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2015 hm..jst sm razmi?ljal v smeri ?rne gloss feltne za belo 6ko pa zelene barve ?eljusti... sam pa dobil info, da en v Kranju to zlo lepo zrihta za cca. 70? in bom verjetno dal kar narest to tja..med slu?bo... Citiraj
Scr3am Napisano 19. marec, 2015 Prijavi Napisano 19. marec, 2015 70? za use ?tiri ? Jest mam isto belo pa bi jih najraj pobarvu na sivo sepravi na isto barvo, kot so original feltne Citiraj
J.J. Napisano 22. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2015 70? za celjusti. Drgac felge so itak okol 200 da jih speska po poprav pa zape?e Citiraj
Scr3am Napisano 22. marec, 2015 Prijavi Napisano 22. marec, 2015 No sej to me je zanimal. Jah 70e je sekr znosno. Pri meni sta zadnji celjusti brez pikice rje, ker sm jih lansko leto menjal sprednji sta pa se original pa so ze cist rijaste :/. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.