Jest Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Miate in ideje za prevoz vecjih zadev ... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 meni je taka izvedba dobra, ?eprav pri nas verjetno ne gre skozi homologacijo 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 ena moja 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Mam tud js ene par podobnih za zbirko 3 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 17. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2015 ena moja Kaj pa una, ko si sel smucat pozimi brez strehe? Pa bil menda pol se neki cajta prehlajen? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Ufff, pol pa jaz in ?ena z vajprom po provansi z vso opremo za kampirat - stoli, ?otor, kuhanje, le?alke itd itd, s plinsko napeljavo vse v avto zbasal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 prehlajen nisem bil...sem se pa nasmucal Kaj pa una, ko si sel smucat pozimi brez strehe? Pa bil menda pol se neki cajta prehlajen? 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Tistale s celim kav?em v/na avtu me je najbolj impresionirala. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 prehlajen nisem bil...sem se pa nasmucal Labi a niso to babje dile? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Toma. Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 meni je taka izvedba dobra, ?eprav pri nas verjetno ne gre skozi homologacijo ?e bi se jaz tega lotil bi zadevo gradil na eni obstoje?i prikolici in gor bi pa? pri?vasal karoserijo. Pomoje ne bi smelo bit problemov. Ima? itak tista dolo?ila kaj more imet, lu?i, itd itd. ?e pa je nad 750 kg pa ?e lastne zavore, nekaj takega. Evo projekt za naslednjo zimo Citiraj
LabiGT Napisano 17. marec, 2015 Prijavi Napisano 17. marec, 2015 Labi a niso to babje dile?elan whistler 8.0vse prej kot babje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.