podvratnik Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 ima kdo dobre vzmeti za mazdo 323f ba 2.0 v6?ima kdo dobre vzmeti za mazdo 323f ba 2.0 v6??portne:) Citiraj
Z M A J Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 Vpra?aj na?ega predsednika (Matej Cerar), ali pa kot druga mo?nost Technoracing v KR, pa ti zrihtajo Vogtland, ki so vrhunske kvalitete. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 Vpra?aj na?ega predsednika (Matej Cerar), ali pa kot druga mo?nost Technoracing v KR, pa ti zrihtajo Vogtland, ki so vrhunske kvalitete. Vogtlanda za V6 ni, sm se ze js zanimu, na izbiro majo sam K.A.W. in H&R.Js mam sicer Apex viska, je pa ena pocena. Mam pa tut original viska Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=mazdan+323+v6+Federung&_from=R40%7CR40%7CR40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xmazdan+323+v6+Federen.TRS0&_nkw=mazdan+323+v6+Federen&ghostText=&_sacat=0 Samo iz UK ne ve? gledati ker je cena funta ?isto predraga. Citiraj
PATO Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 Jaz sem najprej hotel H&R, ampak sem se odlo?il za cenej?o verzijo- Lowtec. ?al ?e nisem tolk vozil da bi lahko iz?rpno poro?al, je pa zaenkrat kr kul, ni pretrdo za na?e zaflikane ceste Citiraj
Symon Napisano 23. marec, 2015 Prijavi Napisano 23. marec, 2015 Saj ve?ina teh vzmeti je v bistvu relativno mehkih. ?e je original 2kg/mm je recimo ?portna 3-4. ?ele coiloverji imajo 5 ali ve? kg/mm ko je pa ?e trdo, pi?em iz izku?enj (RS s CUP podvozjem ima tu nekje serijsko). Pri japonskih proizvajalcih ali kak?nih angle?kih je vedno kje napisana trdota vzmeti, ?al pri nem?kih in teh poceni pa ?al nikjer ne. Namre? z razli?nim razmerjem trdote spredaj/zadaj se lahko bistveno spremeni karakteristiko vozila. Lahko je bistveno bolj nagnjen k understeeranju ali oversteeranju. Ampak kot sem napisal, pri obi?ajnih vzmeteh je trdota ?e znosna in ni tako drasti?ne spremembe. http://www.astinagt.com/forums/showthread.php?t=11813 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.