Skoči na vsebino

ima kdo vzmeti za ba v6?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vpra?aj na?ega predsednika (Matej Cerar), ali pa kot druga mo?nost Technoracing v KR, pa ti zrihtajo Vogtland, ki so vrhunske kvalitete.  :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  dne 23. 3. 2015 ob 8:37 je Z M A J napisal:

Vpra?aj na?ega predsednika (Matej Cerar), ali pa kot druga mo?nost Technoracing v KR, pa ti zrihtajo Vogtland, ki so vrhunske kvalitete. :prstgor:

Vogtlanda za V6 ni, sm se ze js zanimu, na izbiro majo sam K.A.W. in H&R.

Js mam sicer Apex viska, je pa ena pocena. Mam pa tut original viska :)

Napisano

Jaz sem najprej hotel H&R, ampak sem se odlo?il za cenej?o verzijo- Lowtec. ?al ?e nisem tolk vozil da bi lahko iz?rpno poro?al, je pa zaenkrat kr kul, ni pretrdo za na?e zaflikane ceste ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Saj ve?ina teh vzmeti je v bistvu relativno mehkih. ?e je original 2kg/mm je recimo ?portna 3-4. ?ele coiloverji imajo 5 ali ve? kg/mm ko je pa ?e trdo, pi?em iz izku?enj (RS s CUP podvozjem ima tu nekje serijsko). Pri japonskih proizvajalcih ali kak?nih angle?kih je vedno kje napisana trdota vzmeti, ?al pri nem?kih in teh poceni pa ?al nikjer ne. Namre? z razli?nim razmerjem trdote spredaj/zadaj se lahko bistveno spremeni karakteristiko vozila. Lahko je bistveno bolj nagnjen k understeeranju ali oversteeranju. Ampak kot sem napisal, pri obi?ajnih vzmeteh je trdota ?e znosna in ni tako drasti?ne spremembe.

http://www.astinagt.com/forums/showthread.php?t=11813

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Se vozim večinoma sam, ni dodatnih rok na kljukah. 😀 Če ne bo z drugim ključem nič bolje, bom verjetno peljal na servis.   LP  
    • Pri meni (4 leta - 94k km) deluje tako kot mora.   Je pa potrebno par zadev vedet. Ko prides do vozila NIHCE ne sme imeti roke v kluki, drugace ti ne bo odklenilo (sodelavci so se vsi navadili, da samo stojijo zraven in ne drzijo za kluko  ). Za zaklepanje je pa potrebno poslusat za prvi pisk (se navadis ko ves kaj moras poslusat).
    • Glede na vaše odgovore, je potem verjetno moj avto primeren za pregled na servisu. Ker meni kar pogosto ne deluje odklepanje... Ni nekega pravila, včasih npr. 2, 3 ne odklene, pa potem 7 odklene itd... čisto različno. Vsekakor mi ta funkcija ne deluje 100%, 95%.   Recimo, da mi deluje 60, 70%. 😟   Bom poizkusil še z drugim ključem, morda je v ključu problem...   Hvala   LP  
    • Pri meni tudi deluje to BP (sicer ni CX-30... sistem je pa itak enak)... seveda pa je treba upoštevat določene zakonitosti... predvsem ori zaklepanju ... Da ne gres prehitro stran od avta, ce imas nastavljeno samodejno zaklepanje... pa da so vsa druga vrata zaprta ... Pa v avtu ne sme biti drugega kljuca...  
    • Pri meni odklepanje deluje vedno, zaklepanje pa včasih ne. Vedno se ozrem, da pogledam, če so ogledala skupaj, za vsak slučaj, če ne, zaklenem na gumb na daljincu. Govorim za keyless.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.