jures Napisano 27. marec, 2015 Prijavi Napisano 27. marec, 2015 V pravem pomenu besede... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Meni je ?e zdaj ?al, da nisem slikal BMWja, ki je bil pred Tu?em parkiran po?ez, preko treh parkirnih mest. Citiraj
Jest Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Sicer ni pred Tu?em... je pa BMW http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=6&id=218 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Symon Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 No tam je bila pa BMW trojka in o?itno to ni naklu?je. Kot ni naklu?je, da je prehitevalni pas v resnici pas za BMWje. Citiraj
Jest Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 No tam je bila pa BMW trojka in o?itno to ni naklu?je. Kot ni naklu?je, da je prehitevalni pas v resnici pas za BMWje. Klikni na link pod sliko... Aichi je ugotovil ravno to glede znamke in porekla vozila Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Sicer tud mazda? nis(m)o najbol nedol?ni.Prepozna kdo ?igav je bil tale avto? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Shrek Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 ?e ?e, sam ni invalid varjanta...V takem primeru, kot je na sliki, je odvisno, kako so avti bili parkirani v trenutku parkiranja... 2 Citiraj
Baby Viper Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Ja n? ?e ?e, izgovorov je lahko velik, ponavad pa ravno tist ki ne zna parkirat najraj vali krivdo na druge Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Shrek Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Ja, tud jaz sem glup izpadel, ko sem na ozna?enem parkirnem prostoru parkiral na ?rto, pa je na drugi strani bil avto ?ez ?rto...v mojem boksu...slednji je odpeljal, pripeljal "normalen" voznik in parkiral sredi boksa...jaz pa ostal cepec, ki je parkiral na ?rto... Pol pa jaz ne znam parkirat... Citiraj
Baby Viper Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 To?no zarad tega je bol? pustit parkinge zraven prazne, da ostanejo nesposobne?i izpostavljeni in naj potem gledajo fotke takole po forumih. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Gorjup13 Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 No eno je avto postrani v boxu, drugo pa bo?no parkiran avto ?ez 2-3 boxu ali na ivladlidskem mestu. 1 Citiraj
Shrek Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 To?no zarad tega je bol? pustit parkinge zraven prazne, da ostanejo nesposobne?i izpostavljeni in naj potem gledajo fotke takole po forumih.?e je pa edini plac, pa sem ga sposoben uturit not, ne vidim razloga, da ne parkiram tam...ne postrani, ampak na ?rto...Ja, in tud to je res, da ne znam parkirat... Citiraj
Deeyan Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Se en pacient... V Mercatorju v VelenjuSent from Nokia Lumia 930 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 Taki so res te?ko primerljivi extremi. In logi?no ravno takih redarji nikol ne najdejo.. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 28. marec, 2015 Prijavi Napisano 28. marec, 2015 no ja pa sej ta je kul,k tole niti ni parking...razn za smarte :P Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
mamica Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Niso invalidi samo tisti, ki parkirajo ?ez ?rto! Kaj je s tem narobe? Vedno, ampak res vedno, ko pridem o otro?ko ambulanto zdravstvenega doma, je vsaj en ali pa sta kar dva avta od RTV SLO parkirana tam. Sicer imajo malo naprej drugo parkiri??e (kak?nih 500 metrov ve? vo?nje, da pridejo okoli stavbe), a bi morali vozit eno semaforizirano kri?i??e naprej, pa ?e eno kri?i??e, ki ni semaforizirano, nato pa na parkiri??u parkirati in pe?a?it kak?nih 30 metrov dlje kot ?e parkirajo pred otro?ko ambulanto zdravstvenega doma. In zasedajo ?e tako premajhno parkiri??e star?em, ki tja pripeljejo bolne otroke. No, saj, kadar pogledam kak?na poro?ila na RTV SLO ugotavljam, da so tudi njihovi novinarji "bolani"... Vseeno pa so fizi?no zdravi, zato la?je naredijo tistih nekaj korakov ve?... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Katjaa Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Niso invalidi samo tisti, ki parkirajo ?ez ?rto! Diapozitiv1.JPG Diapozitiv2.JPG Kaj je s tem narobe? Vedno, ampak res vedno, ko pridem o otro?ko ambulanto zdravstvenega doma, je vsaj en ali pa sta kar dva avta od RTV SLO parkirana tam. Sicer imajo malo naprej drugo parkiri??e (kak?nih 500 metrov ve? vo?nje, da pridejo okoli stavbe), a bi morali vozit eno semaforizirano kri?i??e naprej, pa ?e eno kri?i??e, ki ni semaforizirano, nato pa na parkiri??u parkirati in pe?a?it kak?nih 30 metrov dlje kot ?e parkirajo pred otro?ko ambulanto zdravstvenega doma. In zasedajo ?e tako premajhno parkiri??e star?em, ki tja pripeljejo bolne otroke. No, saj, kadar pogledam kak?na poro?ila na RTV SLO ugotavljam, da so tudi njihovi novinarji "bolani"... Vseeno pa so fizi?no zdravi, zato la?je naredijo tistih nekaj korakov ve?...Samo, da se boste vi hitro pozdravi! Citiraj
Gorjup13 Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/ae01gYp_460sv.mp4Marsikdaj pobo?ne ?elje Citiraj
LEPI Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Sei ne da je blo pol parkingov se praznih Citiraj
Katjaa Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Najbr? bi parkiral v trgovino,?e bi se dalo:) Citiraj
Gorjup13 Napisano 22. april, 2015 Prijavi Napisano 22. april, 2015 hofer nima dovolj parkinih mest :S Citiraj
daSKAn Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 Hmmm, jaz sem mel mazda?e za ene bolj kulturih voznikov, zdej pa tle kr nekaj slik mazda?ev, celo ve? kot BMWje?ev. 1 Citiraj
Shrek Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 Ta je sigurn BMW prej vozu...pa je pozabu, da ma mazdo zdaj... 1 Citiraj
Katjaa Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 Najbr? je eno voziti Mazdo, drugo pa biti mazada? 2 Citiraj
jures Napisano 23. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2015 Jest, a zacneva medvoski Hofer slikat? Vrecke je pac tezko nesti do avta.... 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.