etcho Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april (urejeno) Ma ima zalimano čestitko za uspešno parkiranje na vratih, če se ne motim. Popravljeno 18. april od etcho 2 Citiraj
Boss Napisano 18. april Prijavi Napisano 18. april Še dva tuja eksperta, ki sta prepričana, da smo tuki sami kozjejebci in da si lahko privoščita vse. In ne nista imela invalidskih oznak in tudi zelo zelo težko verjamem, da bodo invalidi plezali po ozkih in strmih stopnicah Predjamskega gradu. 1 Citiraj
Slivka Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april Mi šef naroči, naj na hitro nekaj peljem. Dam v službeno Kio in pridem SKORAJ že na cilj. Tam pa... Moj cilj so garaže v tisti beli stavbi na desni strani, za tistimi drsnimi vrati, na katerih je tabla "prepovedano parkiranje in ustavljanje". Nekaj časa hodim okoli, pa pride mimo vzdrževalec granika. V rokah ima kepo starih cunj in si briše šmiraste roke vanjo, gleda in reče: - "Majstore, a maš problem?" - "Hja, saj vidiš. Mogoče veš, čigav je?" - "To ne znam, ampak verjemi, da si bo zapomno, da je tle parkiro." Gledam nekaj časa njega, nekaj časa avto, ni mi jasno, kaj mož misli, on pa si briše roke v tisto kepo starih cunj. Enkrat pa opazim, da po sprednji šipi nekaj teče. Ker itak nimam drugega dela, hočem s prstom potipat, pa možakar reče: - "Nemoj, majstore, to olje gre težko dol, to mam jaz za granik podmazat." Gledam nekaj časa in opazim, da iz tiste kepe cunj gleda cevka in vsake toliko ven špricne. Možakar je v kepo cunj skril pumpico za olje, hodil okoli in si "brisal roke"... Grem v garaže po voziček, preložim iz Kie na voziček in odpeljem v garažo. To je trajalo kar 45 minut. Kasneje se odpeljem, me pa res firbec matra, kako je možakar rešil s tistim oljem na šipi in z brisalci, ki jih je tisto olje namazalo... In res me zanima, če je bila lekcija dovolj močna... 5 1 2 Citiraj
50keda Napisano 19. april Prijavi Napisano 19. april Eno vemo 100%, cvili pa praskakovali po šipi ne bodo 1 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust @jstdoma kaj si bil pri nas v Trbovljah? Citiraj
jstdoma Napisano 24. avgust Prijavi Napisano 24. avgust pred 23 minutami je MazdaBoy napisal: @jstdoma kaj si bil pri nas v Trbovljah? 👍 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september Klasika...se vidi katera registerska 2 Citiraj
Slivka Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september A lahko obrneš fotoaparat malo bolj na levo, ker me nekaj zanima še na tisti strani? 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september (urejeno) Še druga cvetka, pomoje prvi krivec,..registrska pa mislim da vsi vemo kaka je,.. začne se na K in konča na.... Popravljeno 18. september od Tilen5 1 Citiraj
Matick Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 9 minutami je Tilen5 napisal: Še druga cvetka, pomoje prvi krivec,..registrska pa mislim da vsi vemo kaka je,.. začne se na K in konča na.... ...reten? Citiraj
godlike Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 1 uro je Tilen5 napisal: Klasika...se vidi katera registerska Ta je za mene ok parkiral. Lepo je stisnil sovoznika skupaj, ker je ta levi bil preko črte. Pa lahko grejo vsi vozniki noter brez pinkponkanja po vratih. 4 Citiraj
Bini Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september pred 2 urama je godlike napisal: Ta je za mene ok parkiral. Lepo je stisnil sovoznika skupaj, ker je ta levi bil preko črte. Pa lahko grejo vsi vozniki noter brez pinkponkanja po vratih. Točno tako, rešil je celo situacijo butasto parkiranih na levi! 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 18. september Prijavi Napisano 18. september (urejeno) Množina ? Ednina,..ma sej pol k se je ženska usedla v avto mi je blo jasno vse Zgleda je mela premal placa na njeni levi,..kjer sploh ni več parkingov 🤪 aja pa mazdo sm jaz mu zraven parkiral ker ni blo druzga placa tolk da sem lahko šel ven iz avta 😂 Popravljeno 18. september od Tilen5 3 Citiraj
Slivka Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september pred 12 urami je Bini napisal: Točno tako, rešil je celo situacijo butasto parkiranih na levi! Sem mislil to napisat, pa sem raje počakal, da ne bo @Tilen5 rekel, da svoje ven vlečem. Ker na začetku je imel nekaj za pripomnit glede registrske tablice in vrtnice na njej... Opažam pa, da zadnje čase niso več CE tablice problematične ampak KP tablice... 3 1 Citiraj
godlike Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september pred 33 minutami je Slivka napisal: Opažam pa, da zadnje čase niso več CE tablice problematične ampak KP tablice... Tudi jaz opažam, da vsi, ki ne želijo domačega grba imajo KP in Vina Koper znak. 3 Citiraj
Boss Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september Hmm, strašno dvomim, da so samo celinci s KP tablicami, ki povzročajo sranja. Še nisem imel te prilike, da bi lokalni buhtelj prehiteval po desni v krožišču in dobro, da se je RVM vklopil in znorel. Ja to se mi je zgodilo ravno v Kopru, k je en kr prletel na uvoz, me pdkušal prehiteti in it na izhod pred mano. Nisem imel kaj, ampak sem naredil še en krog. Vpliv Italije v Kopru se res fejst pozna. 2 Citiraj
Matick Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september V notranjosti jest predvsem opazam da imajo KP tablce bl ljudje, ki so tudi nagnjeni k nakupom raznih starejsih audijev ali BMWjev, oziroma, ljudje ki imajo tezavo pri izgovorjavi crke L 1 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 27. november Prijavi Napisano 27. november Niso samo BMWjaši taki talenti... 4 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Čas kroga ni izbrisan, dve gumi sta znotri črte 😀 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.