Katjaa Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 Jest, a zacneva medvoski Hofer slikat? Vrecke je pac tezko nesti do avta....Jaz sem tudi ?e jezik stegnila, ko je mi je pred nosom parkiral ?ez dva boksa, pred vhod al pa na invalidski. Citiraj
jures Napisano 23. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2015 V medvodah je pred vhodom ogromen plac ki je na tleh oznacen z rumeno 'mrezo' kot gasilska ali interventna pot. Samo za sirino voznega pasu, torej cca 5m stran so stevilna parkirisca, ampak ta niso ob vhodu..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 24. april, 2015 Prijavi Napisano 24. april, 2015 V medvodah je pred vhodom ogromen plac ki je na tleh oznacen z rumeno 'mrezo' kot gasilska ali interventna pot.Samo za sirino voznega pasu, torej cca 5m stran so stevilna parkirisca, ampak ta niso ob vhodu.....Tako je pred vsakim Hoferjem... Pa tudi Lidli imajo podobno situacijo Evo nekaj starih Se pa tudi (zelo redko) zgodi, da je prazno tam Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 3. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2015 2 parkinga in pol voznega pasu....svaka mu cast 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 3. junij, 2015 Prijavi Napisano 3. junij, 2015 ni sicer na ozna?enem parkiri??u, ali tam kjer je prepovedano parkirati, ampak edina razlaga za tole, ki meni pride na misel je, da ?uva mesto ?e za en motor .) Citiraj
Slivka Napisano 24. junij, 2015 Prijavi Napisano 24. junij, 2015 Slika pove ve? kot tiso? besed - pa ?eprav je bolj slabe kvalitete... Citiraj
Slivka Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 ?e ni blond, potem... potem... Potem ali mu nogavice smrdijo ali pa mu je sonce mo?gane spra?ilo. Ker pri zdravi pameti tega ne more? narediti... Citiraj
mamica Napisano 11. julij, 2015 Prijavi Napisano 11. julij, 2015 Zakaj ri?ejo tako ozka parkiri??a? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Shrek Napisano 13. julij, 2015 Prijavi Napisano 13. julij, 2015 Zakaj ri?ejo tako ozka parkiri??a?Ker dela reklamo... Citiraj
Deeyan Napisano 13. julij, 2015 Prijavi Napisano 13. julij, 2015 Ker dela reklamo...Za Bayarische Mist Wagen? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 In kaj je ?elel umetnik s tem povedati? Citiraj
Boss Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 Sej ne vem a slikce BMW-jev sploh ?e limamo, k tega je res toliko... 2 Citiraj
Jest Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Sej ne vem a slikce BMW-jev sploh ?e limamo, k tega je res toliko... 20150703_115053.jpg Zanimivo... ker nikjer sence ali da je prav blizu vhoda... pa vseeno tako bebasto parkira ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 pomoj jim to kr v kri pride pol pa ne glede kje je takole parkira... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. avgust, 2015 Prijavi Napisano 28. avgust, 2015 Sej ne vem a slikce BMW-jev sploh ?e limamo, k tega je res toliko... 20150703_115053.jpgBi dobil ?e enega in mu PRAVILNO parkiral spredaj, drugi zadaj pa da vidimo kaj bo pol naredu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. avgust, 2015 Prijavi Napisano 28. avgust, 2015 ... pol bi se pa vsedel v tretji avto in bi snemal kaj se zgodi, ko omejenec pride na parking. Citiraj
robertos664 Napisano 7. september, 2015 Prijavi Napisano 7. september, 2015 ta pa je kar dvojni invalid 1 Citiraj
Još šta Napisano 9. september, 2015 Prijavi Napisano 9. september, 2015 6 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jstdoma Napisano 15. september, 2015 Prijavi Napisano 15. september, 2015 Sedaj vem zakaj so tiste ?rte - da cilja? na sredino avta 4 Citiraj
Toma. Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 Bre?ice: moj avto je bil prvi tam parkiran, ko sem pri?el nazaj pa ?ok. Uglavnem nemogo?e je izstopiti ali vstopiti v avto, razmaka med avti je 20 cm. Pa ?e je vidu, da je on mogu it na drugi strani vn ni pomislu da tudi js ne bom mogu v avto? A na drugi strani je imel ?e pol parkinga. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 @Toma, meni se je enkrat to?no tole zgodilo, pa precej na tesno tudi z druge strani in kaj sem naredu? Vstopu ?ez prtlja?nik dal v prosti tek in popustil ro?no, da je koreta 2m naprej zlezla in jaz vstopil kot se za ?loveka spodobi. (treba se mal znajdit, ?e ?e drugi ni? ne mislijo v fazi parkiranja). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 Ej...Toma..tudi meni ?e jo to zgodilo ve?krat na P.placu...Noro si mu mogel napisati listek "?Vozni?ki ima? ...samo o parkiranju nima? Pojma..he he lp:-):-):-) Citiraj
KAALman Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 @Toma, meni se je enkrat to?no tole zgodilo, pa precej na tesno tudi z druge strani in kaj sem naredu? Vstopu ?ez prtlja?nik dal v prosti tek in popustil ro?no, da je koreta 2m naprej zlezla in jaz vstopil kot se za ?loveka spodobi. (treba se mal znajdit, ?e ?e drugi ni? ne mislijo v fazi parkiranja). @Toma, meni se je enkrat to?no tole zgodilo, pa precej na tesno tudi z druge strani in kaj sem naredu? Vstopu ?ez prtlja?nik dal v prosti tek in popustil ro?no, da je koreta 2m naprej zlezla in jaz vstopil kot se za ?loveka spodobi. (treba se mal znajdit, ?e ?e drugi ni? ne mislijo v fazi parkiranja). Takole se to dela: 1 Citiraj LP KAALman
Toma. Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 @Toma, meni se je enkrat to?no tole zgodilo, pa precej na tesno tudi z druge strani in kaj sem naredu? Vstopu ?ez prtlja?nik dal v prosti tek in popustil ro?no, da je koreta 2m naprej zlezla in jaz vstopil kot se za ?loveka spodobi. (treba se mal znajdit, ?e ?e drugi ni? ne mislijo v fazi parkiranja). Jaz skozi prtlja?nik ne bi dale? pri?el Ej...Toma..tudi meni ?e jo to zgodilo ve?krat na P.placu...Noro si mu mogel napisati listek "?Vozni?ki ima? ...samo o parkiranju nima? Pojma..he he lp:-):-):-) Sem ga hotel po?akati, pa da vidim junaka kako se kobaca na voznikov sede?. Potem pa bi sko?il zraven pa mu kaj povedal... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.