FuManchu Napisano 7. november, 2018 Prijavi Napisano 7. november, 2018 Najbolj zanimivo je, da so ti pacienti ponavadi vozniki (lastniki) nem?ke svete trojice. Poredkoma se najde kak?en drug avto. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. januar, 2019 Prijavi Napisano 15. januar, 2019 Lepa vinjetna zbirka, ko se iz avta vidi kurckej Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 15. januar, 2019 Prijavi Napisano 15. januar, 2019 Lepa vinjetna zbirka, ko se iz avta vidi kurckej To ima namesto tistega zatemnjenega dela stekla, da ga sonce ne moti 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 18. januar, 2019 Prijavi Napisano 18. januar, 2019 Car.Slike so malo slab?e, ampakvidi se bistvo 1 zaj?nik na ?tirih parkplacih. 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 18. januar, 2019 Prijavi Napisano 18. januar, 2019 V bistvu ni car ampak kot pravi tablic KRAL BO - zdej al bo Kralj al bo samo kradu je pa stvar debate. Citiraj
mazdaman Napisano 21. januar, 2019 Prijavi Napisano 21. januar, 2019 Ta je ?e Kral.. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 21. januar, 2019 Prijavi Napisano 21. januar, 2019 Vsi parkirani tako, kot je treba, Budala je pa Motal Wolan in avto parkiral po?ez. Zraven pa zaprl ?e prehod s parkiri??a na cesto... Citiraj
mazdaman Napisano 22. januar, 2019 Prijavi Napisano 22. januar, 2019 ?e je mislil da ima smarta Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 22. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2019 Meni se zdi da so tako Golf, Citroen in BMW na vozi??u....?e je to res, je BMWja? izkoristil pozicijo citroiena Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 22. januar, 2019 Prijavi Napisano 22. januar, 2019 VW v ozadju je bil ?e prav parkiran, Citro?n pa bi se lahko pritisnil h VWju v ospredju. Ampak tudi tako se je dalo it mimo. Vse dokler... Citiraj
Nejc1986 Napisano 27. januar, 2019 Prijavi Napisano 27. januar, 2019 Na tablici pa "geslo",?eprav je ve? kot o?itno teslo. Naj se mu vrne ?imprej Citiraj
Slivka Napisano 6. februar, 2019 Prijavi Napisano 6. februar, 2019 "Pravi izbor barve" ... Napa?en izbor ?oferja. Citiraj
Baho Napisano 11. februar, 2019 Prijavi Napisano 11. februar, 2019 Ustavi? se ?ele, ko je rde?a na semaforju druge ni, a ne? Ja, vse to je stalo cel ?as (moje) zelene Citiraj
S'tan Napisano 11. februar, 2019 Prijavi Napisano 11. februar, 2019 Ah, to je pa na Dunajski nekaj normalnega. Pri Plavi Laguni sem enkrat ob 3h-4h popoldne bil prvi na semaforju in stal 2 semaforja kjer sem bil, ?ele tretjega sem lahko ?el skozi kri?i??e. 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
S'tan Napisano 15. februar, 2019 Prijavi Napisano 15. februar, 2019 Kako zaparkirati miato. Dobro da je atletski lastnik lahko pri?el noter tako, da je spustil streho. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Scr3am Napisano 15. februar, 2019 Prijavi Napisano 15. februar, 2019 Take bi samo tepu. Zato pa vedno, ko grem v trgovino ali bilo kam ga parkiram cisto na drugo stran parkirisca in sicer na zadnje parkirisce, da mi ga ne zbutajo z vrati. 1min hoje pa tudi se nikomur ni skodila 2 Citiraj
Scr3am Napisano 27. februar, 2019 Prijavi Napisano 27. februar, 2019 Me cisto nic nebi cudilo, ce bi se kaksen italijan tukaj na Bledu najdu in ga vmes stlacil . 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. julij, 2019 Prijavi Napisano 2. julij, 2019 Debil(no). Mu je pa ?e nekdo polomil prednje brisalce. Citiraj
Nejc1986 Napisano 29. avgust, 2019 Prijavi Napisano 29. avgust, 2019 ?ez 1navaden parking in 1parking za invalide.... Seveda invalidka zgolj v glavo.... Citiraj
jures Napisano 12. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2019 Stereotipsko (vsi drugi parkingomfrej) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Nekaterih ljudi in njihovih dejanj preprosto ne razumem. Smo se ?e ve?krat lepo zmenili,da bomo parkirali na zelenici (ja,je prepovedano) in upali,da ne dobimo kazni (?e pa jo,jo pa pa? pla?amo) na tak na?in,da ne bomo nikogar neposredno ogro?ali ali ovirali. Na tak nacin nas tudi redarji pustijo na miru... Dokler se tale Peugeot ne odlo?i zajebavati... Vsaki? ista pesem. Na sredi ceste (po par dni), nekomu dopizdi (najve?krat smetarjem,ki ne morejo mimo), redarji pridejo in (seveda) vsem potalajo kazni (ki so,da ne bo nesporazuma, upravi?ene). Ali pa ti pa? odpelje pajek avto,ker si sosedskim psom zasedel zelenico (Peugeot pa veselo odide ta ?as). Smo narisali boxe pred kratkim; vsi lepo med ?rtami... On cez 2 boxa... Namenoma... Citiraj
Eazy-O Napisano 29. oktober, 2019 Prijavi Napisano 29. oktober, 2019 Dokler se tale Peugeot ne odlo?i zajebavati... https://www.youtube.com/watch?v=9TnGjq9mWSI Citiraj Casual Gearheads : Drones, Trikes and Automobiles / General Youtube Shenanigans
Slivka Napisano 11. december, 2019 Prijavi Napisano 11. december, 2019 Da ne bodo samo BMWji in podobni... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.