KAALman Napisano 22. oktober, 2005 Prijavi Napisano 22. oktober, 2005 http://videos.streetfire.net/Player.aspx?f...6CDF5D594B9&p=0 Citiraj LP KAALman
David Napisano 23. oktober, 2005 Prijavi Napisano 23. oktober, 2005 Uf.....malo mu be?i ampak ej....POWER!!!! Tega je pa precej...... A je se ta po glasu, mo?i primerja z mazdo od Cruserja???? LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 23. oktober, 2005 Prijavi Napisano 23. oktober, 2005 Nice,nice,samo gume pa je lahko pol vstran vrgo,he he!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 24. oktober, 2005 Prijavi Napisano 24. oktober, 2005 Kar je dobru naj slabu, sicer pa se mi zdi da ne obvlada ?ist avta?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 24. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2005 Kar je dobru naj slabu, sicer pa se mi zdi da ne obvlada ?ist avta?! mogo?e pa bi tebe trebalo videti mo?i avta nikoli ne sme? podcenjevati Citiraj LP KAALman
poky Napisano 24. oktober, 2005 Prijavi Napisano 24. oktober, 2005 mo?i avta nikoli ne sme? podcenjevati To se pa absolutno strinjam s tabo!! Zato tudi nisn hoto komentirat napak tistega tipa v film?ku!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 ja no sej to mate prov, pa tut ?umo ni takoj v plenicah za?el v F1 a ne?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 28. oktober, 2005 Prijavi Napisano 28. oktober, 2005 ?lovek se pa? u?i... Res pa izgleda hecno ker ve?ina posnetkov ful ljudje obvladajo. Ampak za?eli so vsi tako... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.