PATO Napisano 5. april, 2015 Prijavi Napisano 5. april, 2015 Zanima me ?e je kdo ?e sre?al kak univerzalen sistem, ki bi avtomatsko odprl okno za par cm ko odpre? vrata in zaprl okno ko zapre? vrata? Ta sistem bi pri BA pri?el zelo prav ker so ?ipe brez zgornjega loka in mora bit res vse v nulo, da se ti lepo zapre in 100% tesni. Sem ?e pred leti opazil to na BMW 3 (letnik okrog 2003) in sem se ob ogledu filma F&F 7 spet spomnil ker je enako imel Dodge Challenger SRT-8 od Letty ?e nekaj ?asa i??em na netu pa druga kot slamstop ne najdem. Citiraj
Toma. Napisano 5. april, 2015 Prijavi Napisano 5. april, 2015 To imajo ve?inoma vse BMW E46 Coupe in Cabrio, ker so vrata brez okvirja. Je pa bilo o tem govora tudi v tej temi: http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=115172&highlight=steklo&page=34 #331 post dalje. Je pa avtor teme omenil, da bi bilo preve? dela. Citiraj
Z M A J Napisano 5. april, 2015 Prijavi Napisano 5. april, 2015 Ta sistem sem prvi? zapazil pri kolegovmu TT-ju letnik 2000, ima pa prav tak sistem tudi SLK letnik 2004. Mogo?e od kak?nega karamboliranega primerka kaj razmontirat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PATO Napisano 5. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2015 Hvala. Po moje bi tudi bilo precej dela, pa tudi aftermarket robe ne najdem (ce sploh obstaja). Sem pa na forumih tudi bral da imajo ful probleme ko se zice zrahljajo in pa ce pride voda uraven. Veliko primerkom se odprejo sipe in stresno okno ko zacne dezevat (to sem bral predvsem za bmw). Citiraj
Z M A J Napisano 6. april, 2015 Prijavi Napisano 6. april, 2015 Pato, daj Lumpija vpra?aj, ta je gotovo ?e pogruntal kak?en inovativni sistem, ker je glavca in pol kar se BAF serije ti?e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.