Jaz imam Bosch (wat/wtw serija 6, pralni je iz španije, sušilc iz turčije) in za enkrat delujeta v 9.letu bp (trkam na les)....je pa res da klasika brez sodobne navlake (ala wifi, app, itd...)
Men so vedno odsvetovali pralnosušilnega in da bi moral bit pralni posebej sušilni pa posebej. Zakaj? Nimam pojma, ampak verjetno je ravno to kar pišeš.
Jst sem konec januarja vzel pralno sušilnega Gorenje. Ravno v petek so ga s servisa prišli iskat, ker ga serviser v četrek ni znal popravit. Nehal sušit 😒 Takih, kot so jih delali pred 17 leti, žal ne bo nihče več naredil dans.
V Jugi ni bilo VSE slabo, to je res. Je bilo pa veliko slabega. Ker če ne bi bilo veliko slabega, se ne bi glasovanja udeležilo 93% volilnih upravičencev, od katerih jih je bilo 95% za odcepitev od Jugoslavije.
Katero glasovanje je še imelo tako udeležbo?
Na katerem glasovanju so bili ljudje tako enotni?
Mislim, da mi ni treba odgovarjat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.