amatej Napisano 16. april, 2015 Prijavi Napisano 16. april, 2015 Pozdravljeni, mogo?e pozna kdo kak?en dober (uradni) servis okoli SG, kjer bi lahko pregledali Mazdo 3 pred nakupom (ra?unalnik, pleh itd.)? ?elel sem jo zapeljati na AMZS vendar imajo gu?vo itd. LP, Matej Citiraj
Jest Napisano 16. april, 2015 Prijavi Napisano 16. april, 2015 Pozdravljeni, mogo?e pozna kdo kak?en dober (uradni) servis okoli SG, kjer bi lahko pregledali Mazdo 3 pred nakupom (ra?unalnik, pleh itd.)? ?elel sem jo zapeljati na AMZS vendar imajo gu?vo itd. LP, Matej Najblizji uradni servis je Skorn?ek v Velenju >> https://www.mazda.si/iskanje-trgovca/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
amatej Napisano 16. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2015 Pa so v redu? Malo sem pobrskal po forumu in sem opazil, da je bilo pred leti kar nekaj negativnih kritik (izklapljanje ABS lu?k itd.) Citiraj
Robert Napisano 17. april, 2015 Prijavi Napisano 17. april, 2015 Opravljam redne servise odkar sem kupil avto (od leta 2008) pri njih in moram izre?i same pohvale. Citiraj
mazdaman Napisano 24. april, 2015 Prijavi Napisano 24. april, 2015 Jaz sem pri njih vedno naletel na dober odnos Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 24. april, 2015 Prijavi Napisano 24. april, 2015 Dobro jih poznam in zanje nimam slabe besede, Skorn?kove namre?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
vid007 Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 Tudi jaz imam z Skorn?kom na servisih in tudi druga?e vedno dobre izku?nje pokli?i in jih se dogovori, pa pri njih cena, ki jo okvirno re?ejo ni potem nikoli vi?ja na?eloma je ?e kaj manj, niso tisti, ki te privabijo z nizko ceno, ko pa je storitev opravljena te pa postavijo na realna tla in je cena dosti vi?ja. Vedo koliko je storitev in pika in vejo, da se zadovoljna stranka rada vra?a. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.