PeW Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Napisano 21. marec, 2009 Ni edini. Daj ?e za?ni pisati lepo Slovensko!! Potem bo? morda dobil ?e kak odgovor ve?. Razen, ?e si nepismen. pa nvadi se ti po vipavsko govort hehe Citiraj ZOOM-ZOOM
uklopko Napisano 22. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2009 in ?ene ve? za ka?no trgovino z takimi ?arnicami blizu nove gorice????? Aloo brihta In ?e bi ti svoj profil malo bol dopolnil in napisal malo ve? podatkov o sebi npr. iz kerega konca SLO si Potem bi vedli za kero obmo?je i??es trgovine ipd.In ponavadi pi?em glede prodajalen samo za svoj konec ki ga pa? poznam! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 pa nvadi se ti po vipavsko govort hehe ?al tako ne forumih gre, da se bomo vsi prilagajali tebi. Citiraj
PeW Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 ?al tako ne forumih gre, da se bomo vsi prilagajali tebi. pra?i me koliko me briga zate?? kaj se pa utika? u druge zadeve!!!! a ?e tebi da bi se prilagaju?? tok nizko pa se nebom spustil!!! Citiraj ZOOM-ZOOM
uklopko Napisano 25. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2009 pra?i me koliko me briga zate?? kaj se pa utika? u druge zadeve!!!! a ?e tebi da bi se prilagaju?? tok nizko pa se nebom spustil!!! Halo ej dej pa ti mal po?ak!!!Sj je vse ok sam ne mor? pa to re?t enmu k ma na furumu preko 4000 objav,zavedej se da pa? nek minimalni red pa more bit (pa seveda tud neko spo?tovanje do nekoga) ?eprav ga ne pozna?,ker nikol ne ve? kdaj bo? rabil pomo? od nekoga ki ga ne pozna? zato probaj vsaj malo tega pokazat in se pa? malo prilagodit ostalim zadevam ker nisi najbol brihten in pameten pa tud jaz ne in ostali tudi ne! Zato je pa? forum da si nakak probamo pomagat kolikor se da in ne da bomo pluval in ?alili en drugega.ker ?e pa bo? to iskal bo? moral pa? na kak drug forum :S Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 pra?i me koliko me briga zate?? kaj se pa utika? u druge zadeve!!!! a ?e tebi da bi se prilagaju?? tok nizko pa se nebom spustil!!! Se Vam opravi?ujem. Ne bom se niti posku?al dvigniti na Va? nivo. Jaz vem, da Vam ne bom pomagal ker nisem vreden tega obenem pa vem, da ste Vi zame mojster rihtanja avta. Pravzaprav vidim, da ste tako pametni, da ne vem kaj delate na forumu in spra?ujete neumnosti. Boste pa ja vse sami zrihtali o veliki mojster stajlinga. Citiraj
zorro Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 Se Vam opravi?ujem. Ne bom se niti posku?al dvigniti na Va? nivo. Jaz vem, da ti Vam bom pomagal ker nisem vreden tega obenem pa vem, da ste Vi zame mojster rihtanja avta. Pravzaprav vidim, da ste tako pametni, da ne vem kaj delate na forumu in spra?ujete neumnosti. Boste pa ja vse sami zrihtali o veliki mojster stajlinga. :D :D .... Citiraj
PeW Napisano 26. marec, 2009 Prijavi Napisano 26. marec, 2009 Halo ej dej pa ti mal po?ak!!!Sj je vse ok sam ne mor? pa to re?t enmu k ma na furumu preko 4000 objav,zavedej se da pa? nek minimalni red pa more bit (pa seveda tud neko spo?tovanje do nekoga) ?eprav ga ne pozna?,ker nikol ne ve? kdaj bo? rabil pomo? od nekoga ki ga ne pozna? zato probaj vsaj malo tega pokazat in se pa? malo prilagodit ostalim zadevam ker nisi najbol brihten in pameten pa tud jaz ne in ostali tudi ne! Zato je pa? forum da si nakak probamo pomagat kolikor se da in ne da bomo pluval in ?alili en drugega.ker ?e pa bo? to iskal bo? moral pa? na kak drug forum :S priznam d nisem majster za stajling avta pa tuning... pa? sem dobr u drugi stroki..!!! nismo usi za use!!! sam pa? me ne treba ?alit in mi pisat da sem glup in nevem kaj!! oni so se prvi lotili tko da sam vra?m!!! Citiraj ZOOM-ZOOM
Symon Napisano 26. marec, 2009 Prijavi Napisano 26. marec, 2009 priznam d nisem majster za stajling avta pa tuning... pa? sem dobr u drugi stroki..!!! nismo usi za use!!! sam pa? me ne treba ?alit in mi pisat da sem glup in nevem kaj!! oni so se prvi lotili tko da sam vra?m!!! Prosim razlo?i mi kaj od spodnjega si razumel kot trditev, da si glup???? Ni edini. Daj ?e za?ni pisati lepo Slovensko!! Potem bo? morda dobil ?e kak odgovor ve?. Razen, ?e si nepismen. ?al tako ne forumih gre, da se bomo vsi prilagajali tebi. Sem te edino vpra?al, ?e si nepismen (nisem trdil torej to tudi ne more? smatrati kot ?alitev ) Lepo sem ti napisl, da pi?i ?itljivo pa bo? dobil kak odgovor ve? ti se pa obna?a? egoisti?no ?e? naj se ti prilagajmo. Forumi ne laufajo tako. Hotel sem Vam le dobro ampak ni? se bati ne bom se ve? vtikal v Vas. Lahko ?e tako spra?ujete pa ne bom ni? napisal ker vem, da Vas en kurac briga moje mnenje ker sem za Vas itak en luzer, ki nima pojma o avtih in o rihtalnju le teh. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 No sem videl, da ste se malo kregali, pa ker sem ravno v elementu (uplowdanje slikc, ne kreganje ) bom nametal malo slikc, kako sem osvetlil sredinsko konzolo z visokosvetle?imi 5mm led diodami, da vas vrnem v prvotno temo! evo, takole je zgledala armaturka pono?i: in osvetljena: pa ?e s ?tevci: Sem pa delal podobno kot uklopko (vro?a plastika...) in sicer za?el sem z luknjami v plastiki, nato sem zaporedno vezal 4 ledike (4x 3V=12V), jih zalepil v plastiko ter vezal k ?tevcem tako da lahko reguliram svetilnost hkrati z ?tevci . Potem sem konzulo posatvil nazaj na svoje mesto in s pri?igom lu?i se tudi armatura osvetli. Da pa niso ledice mote?e, sem pod volan montiral ?e on/off stikalo PS: ko naro?im ?e ledice (iz nem?ije se dajo dost ugodno dobit tlele) bom pa osvetljil pragove oduznotraj, da se bojo pri?gale ledice ob odpiranju vrat, ter za bralne lu?ke... uglavnm ledice ledice in ?e 1x ledice... Citiraj
uklopko Napisano 14. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 14. maj, 2009 Uf tole pa morda ne zgleda slabo-treba v ?ivo vidt! Drga? pa jaz ledice kar pri uporabniku Taubek naro?im -fejst poba Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
PeW Napisano 16. junij, 2009 Prijavi Napisano 16. junij, 2009 No sem videl, da ste se malo kregali, pa ker sem ravno v elementu (uplowdanje slikc, ne kreganje ) bom nametal malo slikc, kako sem osvetlil sredinsko konzolo z visokosvetle?imi 5mm led diodami, da vas vrnem v prvotno temo! evo, takole je zgledala armaturka pono?i: in osvetljena: pa ?e s ?tevci: Sem pa delal podobno kot uklopko (vro?a plastika...) in sicer za?el sem z luknjami v plastiki, nato sem zaporedno vezal 4 ledike (4x 3V=12V), jih zalepil v plastiko ter vezal k ?tevcem tako da lahko reguliram svetilnost hkrati z ?tevci . Potem sem konzulo posatvil nazaj na svoje mesto in s pri?igom lu?i se tudi armatura osvetli. Da pa niso ledice mote?e, sem pod volan montiral ?e on/off stikalo PS: ko naro?im ?e ledice (iz nem?ije se dajo dost ugodno dobit tlele) bom pa osvetljil pragove oduznotraj, da se bojo pri?gale ledice ob odpiranju vrat, ter za bralne lu?ke... uglavnm ledice ledice in ?e 1x ledice... 1.liga!!! jst bi na moji mazdi tudi rad spremenil barvo ?tevca sam ko dam modre barve ?arnico mi zelo grdo razpr?i svetlobo po ?tevcu Citiraj ZOOM-ZOOM
Turbo Lumpi Napisano 18. junij, 2009 Prijavi Napisano 18. junij, 2009 1.liga!!! jst bi na moji mazdi tudi rad spremenil barvo ?tevca sam ko dam modre barve ?arnico mi zelo grdo razpr?i svetlobo po ?tevcu Ja jaz sem namesto ?arnic (z zelenimi kondom?ki) prilotal bele ledice, pa zgleda, da je filter k razpr?i svetlobo po ?tevcu, ?e useeno zelen, ker ni vidnega belega u?inka... verjetno si bom naredu sam ?tevce zdaj, z drugi, filtrom ter ?tevilkam, ker denarja za plazma ?tevce za 1 x ni! Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 Vas tole na kaj spominja Je pa ?e working project! Citiraj
Boss Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 Vas tole na kaj spominja Je pa ?e working project! Bli?nja sre?anja tretje vrste ? :ne vem: Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 Bli?nja sre?anja tretje vrste ? :ne vem: hehe, tut to ja... druga?e sm pa mislu postavitev LEDic ?e na kaj spominja... Citiraj
LabiGT Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 Bli?nja sre?anja tretje vrste ? :ne vem: haha to ali pa disco fever Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 hehe, tut to ja... druga?e sm pa mislu postavitev LEDic ?e na kaj spominja... ?e si hotel simulirat mazdin znak, ti moram odkrito povedat, da ?al ni uspelo Citiraj LP KAALman
Turbo Lumpi Napisano 2. julij, 2009 Prijavi Napisano 2. julij, 2009 Je pa ?e working project! Citiraj
uklopko Napisano 3. julij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2009 ?e ho?e? dose?i lep?i u?inek znaka ! 1. ne ?paraj pri ledicah(koli?insko) 2. ?e ho?e? da bo lep? uporabi 3mm ledice(jih bo ve? ampak zato lep?e) lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 5. julij, 2009 Prijavi Napisano 5. julij, 2009 Evo version 1.1: Samo ?e ledike malo zbrusim, da bo enakomerno razpr?ena svetloba, pa bo Citiraj
PeW Napisano 1. november, 2009 Prijavi Napisano 1. november, 2009 Evo version 1.1: Samo ?e ledike malo zbrusim, da bo enakomerno razpr?ena svetloba, pa bo ma sej j lpo ratalo!!! Citiraj ZOOM-ZOOM
taubek Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 ?e ho?e? dose?i lep?i u?inek znaka !1. ne ?paraj pri ledicah(koli?insko)2. ?e ho?e? da bo lep? uporabi 3mm ledice(jih bo ve? ampak zato lep?e) lp Tak si mislil: http://www.mojalbum.com/taubek/ledike/mazd...go-led/17455556 31 kom 3mm modrih usmerjenih LED Citiraj Zoom-zoom
uklopko Napisano 28. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2009 Tak si mislil: http://www.mojalbum.com/taubek/ledike/mazd...go-led/17455556 31 kom 3mm modrih usmerjenih LED Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.