Dare Kosterca Napisano 24. maj, 2015 Prijavi Napisano 24. maj, 2015 Danes sem po naklju?ju ugotovil,da mi me delata sprednja glavna smerna kazalca. Oni v spoilerju in na ogledalih pa tudi zadaj delajo normalno. Ne delata niti posami?no,niti v SOS re?imu. Kaj bi to bilo? je mo?no.da sta hkrat ?li obe ?arnici.ali ena za drugo,pa nisem porajtal? Razdiral nisem,ker je bila ?e tema. Ali je kak?na bolj neprijetna re? kot le ?arnice?Upam,da ne. Kak?na ideja? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Dj najprej poglej ?arnice, pol ?e so cele, pa poglej ker ti ziher ?e kaj drugega ne dela, pozicija,dolge,... ?e se ne motim si ti menjal xenonke, si takrat kaj zafural, ali pa ne priklopil ? 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Dare Kosterca Napisano 25. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Dj najprej poglej ?arnice, pol ?e so cele, pa poglej ker ti ziher ?e kaj drugega ne dela, pozicija,dolge,... ?e se ne motim si ti menjal xenonke, si takrat kaj zafural, ali pa ne priklopil ?Ni? nisem menjaval in vse drugo dela,saj zato spra?ujem. Citiraj
Dare Kosterca Napisano 25. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2015 Ni? nisem menjaval in vse drugo dela,saj zato spra?ujem.Problem re?en. Dr Pelko mi je povedal,da je v glavnem ?arometu samo plastika brez ?arnic. ?e dobro,da nisem kam peljal,bi ful pameten izpadel. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.