amatej Napisano 25. maj, 2015 Prijavi Napisano 25. maj, 2015 zdravo, danes sem slu?ajno poizkusil odprti avto (M3 2010) s klju?em na voznikovi strani vendar mi ni ratalo. Polovico klju?a je ?lo notri ve? pa ne. Nekako imam ob?utek, da je nekaj v klju?avnici oz. da je nekaj pokvarjeno. Ima mogo?e kdo kak?no idejo kaj storiti? Vrjetno mi ne preostane drugega kakor odstranitev plastike, klju?avnica dol in pogledat? Poizkusil sem tudi WD40 vendar ni? ne pomaga. Klju?a sta oba ok, saj ju lahko bp. obrnem pri volanu. Citiraj
amatej Napisano 26. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2015 Klical na mazdo. V primeru, ?e je kaj v klju?avnici in ?e se jo da popraviti cca 50 eur. V nasprotnem primeru nov vlo?ek: 140 eur pa vrjetno ?e kak?na ura dela. Za en vlo?ek Citiraj
Z M A J Napisano 26. maj, 2015 Prijavi Napisano 26. maj, 2015 Pokli?i mojstra Pelka. Ko sem imel jaz te?avo s klju?avnico na Mazdi6 mi je on to zelo ugodno po?timal in sicer s pomo?jo soseda (kleparja ?re?nika - Kia Motors). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
amatej Napisano 26. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2015 Sem govoril pa je rekel, da ?e je res klju?avnica jo moram naro?iti na servisu (osebna, klju?ek itd.). Bom v ?et. ?el do BTC-ja, da odprejo zadevo in pogledajo. ?e je res klju?avnica bom tako ali tako moral tam naro?iti novo. Citiraj
Activa Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Kju?avnico je potrebno vsake toliko ?asa preskusiti s klju?em, druga?e oksidira in je konec. 1 Citiraj
amatej Napisano 30. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Sem peljal na servis in so rekli, da je ?lo za vlom. Sem naro?il nov vlo?ek itd. Citiraj
jures Napisano 30. maj, 2015 Prijavi Napisano 30. maj, 2015 Zavarovanje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.