mi_c_ho Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 V?eraj sem naredil tehni?nega z M6 CD136 2005 in mi je mo?akar rekel, da mi ro?na slabo prime in da naj jo na servisu nastavijo. Potem sem gledal parametre in ?e posebej me zmotil podatek, da je u?inek zavor 61%. Meni se to zdi kar malo malo. Pri ?eninem Cliotu je bilo pa 74%. Prednji diski in plo??ice so stare pol leta, zadnje pa nisem menjal, ker naj bi bile dobre ?e za 1 leto. Druga?e pa avto zavira ?isto OK. Ali je ro?no potrebno samo kaj nastavit ali bom moral pred?asno zamenjati ?e zadnje diske in plo??ice, ker manj?i zavorni u?inek je verjetno zaradi zadnjih zavor? Citiraj
jstdoma Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Mislim da mora bit ro?na zavora vsaj 30%. Verjetno je to mislil. Citiraj
Z M A J Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Ro?no je menda fajn malo zagret pred meritvami! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mi_c_ho Napisano 28. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Mislim da mora bit ro?na zavora vsaj 30%. Verjetno je to mislil.Hm...Pri cliotu je bil u?inek 22% in tudi ni ni? rekel... Kolik?en u?inek zavor pa imate kaj ostali pri M6 prve generacije? Citiraj
jstdoma Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Tole sem pa na netu na?el :ne vem: :ne vem: :ne vem: Citiraj
PATO Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Tole sem pa na netu na?el :ne vem: :ne vem: :ne vem:zavora.jpgTako kot tukaj pi?e...M1 delovna zavora min 50%, parkirna zavora pa min 16%. Procente si izra?una? tako da vsoti 1008 ali 389 deli? s te?o avta x 10 (pospe?ek) Tako da pri ro?ni si 3% nad minimumom, delovna pa je zelo odvisna od te?e in ne more? primerjat s tono te?kim cliom Citiraj
mi_c_ho Napisano 28. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Tole sem pa na netu na?el :ne vem: :ne vem: :ne vem:zavora.jpgTo?no to sem rabil Tako kot tukaj pi?e...M1 delovna zavora min 50%, parkirna zavora pa min 16%. Procente si izra?una? tako da vsoti 1008 ali 389 deli? s te?o avta x 10 (pospe?ek) Tako da pri ro?ni si 3% nad minimumom, delovna pa je zelo odvisna od te?e in ne more? primerjat s tono te?kim cliom Izra?un mi je jasen...in za u?inek delovne se tako izra?una to?no, za ro?no bi tak izra?un pokazal 23%.To pomeni, da ima clio za svojo te?o bolj?e zavore kot mazda za svojo...?isto lai?no razmi?ljanje Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Se strinjam, samo pri mazdi ne razpokajo gumijaste zavorne cevi tako kot pri cliotu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mi_c_ho Napisano 28. maj, 2015 Avtor Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Se strinjam, samo pri mazdi ne razpokajo gumijaste zavorne cevi tako kot pri cliotu. Upam da ne, ker smo jih pri cliotu ravno zaradi tega ?e zamenjali Citiraj
Slivka Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Pri zavorah je najpomembneje, da ne prihaja do prevelike razlike med levo in desno stranjo. Mislim, da sme biti razlika najve? 10%. Sicer na tistem listu ne vidim najbolje, zato sam preglej, kje so podatki o razlikah. In koliko % razlike je na posameznih osovinah. ?e ti glavna zavora in ro?na zavora na zadnji osi ne dr?ita oziroma je velika razlika med zadaj levo in zadaj desno, bo res treba razmislit o menjavi. ?e pa je razlika samo pri ro?ni zavori, je pa potrebno samo zajle in vzvode malo podmazat. Sploh, ?e ima? navado (tako kot jaz), da avto pusti? v prestavi in ne zateguje? ro?ne... 1 Citiraj
PATO Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Hmmmm...hvala Slivka, zdaj si ?e meni razjasnil zakaj mene ro?na zeza je sploh ne uporabljam. 1 Citiraj
Symon Napisano 28. maj, 2015 Prijavi Napisano 28. maj, 2015 Se strinjam, samo pri mazdi ne razpokajo gumijaste zavorne cevi tako kot pri cliotu. Meni une HEL pleten ne bodo, pred menjavo z bolj?imi zavorami je bil pa u?inek 77 in 20 zadaj (spredaj zrabljene ATE plo??ice, zadaj najcenej?e brembo, zdaj nve dirkalne imajo pomoje zadaj 40 ) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. maj, 2015 Prijavi Napisano 29. maj, 2015 Meni une HEL pleten ne bodo, pred menjavo z bolj?imi zavorami je bil pa u?inek 77 in 20 zadaj (spredaj zrabljene ATE plo??ice, zadaj najcenej?e brembo, zdaj nve dirkalne imajo pomoje zadaj 40 )Mam enake, oplet dela ?ude?e ?e na pedalu, trd kot beton in ne kot ena gumica pri seriskih lajtngah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 29. maj, 2015 Prijavi Napisano 29. maj, 2015 Je pa zanimivo kako men zdele delajo bremze veliko bolje, ko sem jih en dan res konkretno matral na Vranskem. Kot ka?e dejansko premal zaviram in bo treba na vsake tolk narest ene par mo?nih bremzanj. 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. maj, 2015 Prijavi Napisano 29. maj, 2015 Moj tehni?ni cca 2 meseca nazaj delovna zavora 78%, in parkirna 32% Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Ja zavore je potrebno vsake toliko uporabiti, jaz sem eno leto z Xedosom komaj pri?el skozi in je mojster rekel, da so potrebne menjave. naslednje leto sem pa z istimi zavorami le ute?enimi naredil brez problema oz z pohvalo (utekanje je bilo na prazni AC pet krat zavreti iz hitrosti 140 km/h do 50 km / h ) 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mi_c_ho Napisano 2. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Moj tehni?ni cca 2 meseca nazaj delovna zavora 78%, in parkirna 32%To je pa malenkost bolj? kot pri meni Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2015 Prijavi Napisano 3. junij, 2015 Brembo big brake kit, hel lajtnge + 1700kg+ te?e pa si tam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.