rob Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 lep pozdrav vsem sem nov na forumu in se ?e lovim imam pa eno vpra?anje prej?nji teden sem kupil mazdo 6 163 TS2 letnik 2009 in sem ugotovil ko je hladna precej kadi ogreta manj sem pa probal v prostem teku navit obrate pa popolnoma brez dima ?e ma kdo ka?no idejo bi bil zelo hvale?en.l.p. Citiraj
Z M A J Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Mogo?e ve?, ?e ima? DPF (filter trdih delcev) ?e noter ali je bil ?e odstranjen? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Ce nimas dpfja ti kadi vedno se posebej pod obrati. Preverjeno Kake barve je dim? Kdaj je bila vecja relacija? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rob Napisano 2. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Ce nimas dpfja ti kadi vedno se posebej pod obrati. Preverjeno Kake barve je dim? Kdaj je bila vecja relacija?Dim je na za?etku modrikast potem pa bel avto sem kupil v petek ima 100000 km in vse servise na mazdiKo je avto na delovni temperaturi zakadi ko pospe?uje? olje je ok na nivoju,?isto, rumeno avto deluje normalno in lepo pospe?ujeJutri ga peljem k mehaniku da nardi overall check Citiraj
jures Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Sumim dpf..... Sumim dpf.....oz lambdo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 tale ?estka ima odstranjen DPF-ja... druga?e nikoli ne kadi Citiraj
jures Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 Kadi kadi, modro sem obcutil na moji prvi mazdi5 v puli so mi menjali lambdo, res pa da je utripal dpf. Brez dofja pa stalno kadi crno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rob Napisano 3. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2015 Da pop..... danes grem na mazdo za kontrolo avta pa mi re?e ?ez 14dni re?em ok pa ?e se da v soboto ker med tednom delam do 5h in mi re?e da pol pa ni? ker v soboto ne delajo .jutri k splo?nemu mehaniku pa da vidmo danes sem ugotovil da ko je na delovni temperaturi kadi dosti manj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. junij, 2015 Prijavi Napisano 4. junij, 2015 Kater ?alabajzerski servis ima? to ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 4. junij, 2015 Prijavi Napisano 4. junij, 2015 Da pop..... danes grem na mazdo za kontrolo avta pa mi re?e ?ez 14dni re?em ok pa ?e se da v soboto ker med tednom delam do 5h in mi re?e da pol pa ni? ker v soboto ne delajo .jutri k splo?nemu mehaniku pa da vidmo danes sem ugotovil da ko je na delovni temperaturi kadi dosti manjZakaj bi si grenil ?ivljenje? Obi??e? Avto Pelko d.o.o., Zg. Senica 45 pri Medvodah, Simona pa dobi? na gsm: 041 667 335. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rob Napisano 6. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2015 Kater ?alabajzerski servis ima? to ? Ja ni v sloveniji ampak v southamptonu uk bom pa naredil servis olje filtri in drug mesec ko pridem v slo na dopust pa ?e od ar?ona adetiv pa da vidmo.danes sem ga steral do birminghama cca 200km bomo videli ko je delovna temp.ne kadi oz zelo malo mogo?e je rabil malo zadihat:))upam Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.