Skoči na vsebino

Mazdin zadnji recall - Takata airbagi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Google najde clanek na to temo... in v njem pise, da je pri Mazdi problem bil le pri sestici prve generacije in da je vpoklic ze bil opravljen ... verjetno ob rednem servisnem obisku na pooblascenem servisu ... 

http://www.zurnal24.si/vpoklic-zaradi-airbaga-kaj-morate-vedeti-clanek-250730

http://www.zurnal24.si/airbag-takata-vpoklic-modeli-bmw-toyota-ford-honda-nissan-rabljen-clanek-250479

Na tujih strane pa sta omenjeni Mazda6 in RX8 l?etnikov 2004 do 2008 ...

http://blog.caranddriver.com/massive-takata-airbag-recall-everything-you-need-to-know-including-full-list-of-affected-vehicles/

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Kako pa zgleda ?e bi hotel to napako uveljavljati na moji 6ki, ki ?e dolgo ni bila na uradnem servisu in je bil vpoklic za "redno servisirane" ?e opravljen? Pokli?em na servis in re?em naj mi zrihtajo? Kak?na je praksa, se bodo na 1001 na?in poizku?ali izmazat ali ne?

BRUUM-BRUUM

Napisano

Kako pa zgleda ?e bi hotel to napako uveljavljati na moji 6ki, ki ?e dolgo ni bila na uradnem servisu in je bil vpoklic za "redno servisirane" ?e opravljen? Pokli?em na servis in re?em naj mi zrihtajo? Kak?na je praksa, se bodo na 1001 na?in poizku?ali izmazat ali ne?

To tudi mene zanima. Tudi mi niso re?ili tega ?eprav sem bil tudi na uradnem servisu parkrat. :whatever:

• 4 meseci kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ob bolj nežni nogi in na relacijski poti od Trbiža do Jesenic spraviš CX-30 G140 še nižje. Lahko grem stavit, ampak ne za manj kot 1.000€.
    • Ob bolj nežni nogi in na relacijski poti spraviš cx30 z lahkoto  tudi pod 5 litrov. Enkrat se je ustavila poraba pri konstantnih 90/ uro pri 4,6l /100.
    • Dokler se motor ne ulaufa zna mal spit pa da se stvari usedejo. Jaz ne bi delal panike.   Je pa tako, da moraš hladilno gledat pri ohlajenem avtu….. ker pri vročem je je manj v posodi 
    • To leti na moj post?   Tire so montirali, ker niso imeli ne kovine ne izdelanih tirov.   Se popolnoma strinjam. Tudi meni je bil muzejski vlak po Soški progi top.
    • Ja dobr, tvoja lahko itak še speljuje v peti. Če ne bi mel tolk mikronov laka gor, bi pa še mal bolj letela. 😉 Meni sta oba motorja všečna. A pije 6.2 al 7.2 mi je gladko vseeno. Probal bi oba in vzel tistega, pri katerem bi (upam) opazil več prožnosti, kot pravi @Boss seveda zna poskrbeti tudi za kakšen centiliter manjšo porabo goriva, ki se je tokrat ustavila pri dobrih 7 litrih. Ob bolj nežni desnici ter na kakšnih relacijskih poteh pa bo znala pasti celo pod 6 litrov na sto kilometrov.   Bo pa zdej
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.