Bossek Napisano 21. julij, 2012 Prijavi Napisano 21. julij, 2012 Je kdo sprobaval oz. mu je uspelo usposobit MyMazda aplikacijo na telefonu (android: https://play.google.com/store/apps/details?...W1hemRhYXBwIl0). Jaz sem se registriral, mail dobil potrditven link, ?el ?ez aktivacijo in vse lepo in uspe?no dokon?al. Sedaj pa imam problem, da se prijavit ne morem. ?e dam pozabil geslo napi?e da mail ne obstaja ali ?e ni bil aktiviran. ?e ?e enkrat kliknem na link pi?e da je starej?i od 24ur ali je bil ?e aktiviran. ?e se probam ?e enkrat registrirat napi?e da je "Key Code" ?e v uporabu. Torej nekak?en za?aran krog Kak?na ideja kako bi to re?il? Pri aplikacija se vedno pojavlja samo telefonska ?tevilka nikjer pa mail kam se lahko obrne? v primeru te?av Citiraj
damci Napisano 16. junij, 2015 Prijavi Napisano 16. junij, 2015 A im kdo info zakaj My Mazda trenutno ni na voljo za Slovenijo? Citiraj
Jest Napisano 16. junij, 2015 Prijavi Napisano 16. junij, 2015 A im kdo info zakaj My Mazda trenutno ni na voljo za Slovenijo?Verjetno mislis aplikacijo za iPhone... To sem jaz ze nekajkrat vprasal na MMSu... Ko je bil nek clanke v njihovem Mazda magazinu... Pred ene dvemi ali vec leti... Sem potem nasel to aplikacijo na Avstrijskem AppStore... In nekako se mimje celo,ratalo registrirati... (Kot kaze morajo na MMS-u potrditi, ker je kar nekaj casa trajalo...). V aplikaciji si lahko videl izpisek iz DSK... potem je bila enkrat nadgradnja aplikacije, kjer je celo bilo vse v slovenscini... Ampak je prevod bil porazen... Cel kup napak... Pa se sedaj se da videti samo datum, kdaj je bil opravljen redni servis... Stanje kilometrov in stevilka opravila... Ni pa vec specifikacije... Tukaj je na voljo >> https://appsto.re/at/z0yTC.i (moras ustvariti Avstrijski AppStore racun)... Ob priliki lahko prilepim se par slikic, ce koga zanima... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sylver Napisano 16. junij, 2015 Prijavi Napisano 16. junij, 2015 Meni so na MMS ?e v aprilu povedali, da bo aplikacija na voljo za Slovenijo ?e v za?etku maja. No, sedaj se bli?amo ?e proti koncu junija, pa ?e vedno ni?. Na Mazda.si spletni strani samo pi?e, da trenutno ?e ni na voljo za Slovenijo in iz tega lahko predvidevamo, da je ?e v pripravi vse skupaj Meni na Google Play napi?e, da aplikacija ni zdru?ljiva z mojo napravo (Galaxy Note 3):https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mazda.mymazdaapp Ko pa bo - bo fajn! Citiraj
Jest Napisano 16. junij, 2015 Prijavi Napisano 16. junij, 2015 Evo nekaj screenshotov ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
damci Napisano 16. junij, 2015 Prijavi Napisano 16. junij, 2015 Ne gre se samo za ta App, ampak tudi dostop na spletni strani MyMazda Citiraj
Jest Napisano 16. junij, 2015 Prijavi Napisano 16. junij, 2015 Ne gre se samo za ta App, ampak tudi dostop na spletni strani MyMazda Tole >> https://www.mazda.si/mymazda/ ? ... Mi je celo uspelo priti notri... z istimi podatki, kot sem se registriral pred ene dvemi leti za iOS aplikacijo ... Tukaj pa je cel DSK zapis viden ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
damci Napisano 16. junij, 2015 Prijavi Napisano 16. junij, 2015 Tole ja, samo sedaj se vec ne mores registrirat Citiraj
sylver Napisano 22. junij, 2015 Prijavi Napisano 22. junij, 2015 Od danes dalje je na www.mazda.si mo?na registracija za My Mazda tudi pri nas Mi pa v Google Play storu pi?e, da aplikacija My Mazda ni na voljo v moji dr?avi Citiraj
Jest Napisano 22. junij, 2015 Prijavi Napisano 22. junij, 2015 Od danes dalje je na www.mazda.si mo?na registracija za My Mazda tudi pri nas Mi pa v Google Play storu pi?e, da aplikacija My Mazda ni na voljo v moji dr?avi Aplikacija za iOS pa je kot kaze na voljo samo v avstrijskem in angleskem AppStore... ni pa na voljo v slovenskem ali US, ki sta pri nas najbolj v uporabi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sylver Napisano 22. junij, 2015 Prijavi Napisano 22. junij, 2015 Eh...?koda Lahko bi omogo?ili aplikacije tudi pri nas, sicer se pa vidi vse tud ina spletni strani. Citiraj
damci Napisano 22. junij, 2015 Prijavi Napisano 22. junij, 2015 imajo se malce kaosa.Sem se poizkusil registrirati z emailom, ki sem ga dal prodajalcu. Seveda sem dobil napako, da ta email ne obstaja v bazi.Ce kliknem na link "Potrebujete pomoc" se nato odpre text, kjer pise da se lahko poslje tudi email na "mymazda@mazda.si", ta mail pa zaenkrat sploh ne obstaja oz. vsaj prej ni obstajal, ko sem poslal mail. Citiraj
mazdaman Napisano 22. junij, 2015 Prijavi Napisano 22. junij, 2015 Ja meni je isto napisalo, baje bo jutri v slu?bi nekdo, ki bo znal kako dalje. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
yasny Napisano 22. junij, 2015 Prijavi Napisano 22. junij, 2015 Meni je uspelo v appstore zlovdat app mymazda. Sem pa najprej spremenila drzavo v UK. Zjutraj pa sem se poslala mail g. Vusniku na mazdo, saj mi je gospa po telefonu povedala, da kar njemu posljem mail glede registracije. Zaenkrat ni se nic odgovoril. Citiraj
mazdaman Napisano 23. junij, 2015 Prijavi Napisano 23. junij, 2015 ?e ga pa v?eraj ni bilo v slu?bi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
damci Napisano 23. junij, 2015 Prijavi Napisano 23. junij, 2015 ima kdo njegov e-mail naslov? Citiraj
yasny Napisano 4. julij, 2015 Prijavi Napisano 4. julij, 2015 Js sem poslala na dimitrij.vusnik@mazda.si , ampak ni bilo nobenega odziva z njegove strani. Sem tudi poslala mail prodajalcu, kjer sem avto kupila in mi je dejal, da je moj e-mail dodal v bazo, ampak zal se se vedno ne uspem registrirat. Citiraj
damci Napisano 5. julij, 2015 Prijavi Napisano 5. julij, 2015 Dimitrij je meni odgovoril in rekel da je moj mail pravilno vnesen v bazi in da bodo preverili zakaj ne deluje registracija, od takrat nisem dobil nobene nove informacije . Citiraj
damci Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Sem ravnokar prejel e-posto od g. Dimitrija da so korigirali podatke i sedaj sem se lahko prijavil oz. registriral. Citiraj
sylver Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Ga je morda kdo vpra?al, zakaj aplikacija ni na voljo v na?i dr?avi? Nekje sredi aprila sem se sli?al z g. Dimitrijem in mi je povedal, da bo tudi aplikacija na voljo nekje sredi maja (tako za Android kot tudi za iOS uporabnike). Citiraj
damci Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Jaz sem jo za Android ze pred casom nalozil iz Play Store-a (mislim da nekje februarja) in sedaj tudi deluje oz. se lahko logiram - izgleda da takrat ni bilo omejitve glede na drzavo. Citiraj
leon mik Napisano 8. oktober, 2015 Prijavi Napisano 8. oktober, 2015 Ga je morda kdo vpra?al, zakaj aplikacija ni na voljo v na?i dr?avi? Nekje sredi aprila sem se sli?al z g. Dimitrijem in mi je povedal, da bo tudi aplikacija na voljo nekje sredi maja (tako za Android kot tudi za iOS uporabnike).Tudi oktobra ?e ni aplikacije za telefon ... Citiraj
sylver Napisano 8. oktober, 2015 Prijavi Napisano 8. oktober, 2015 In je verjetno niti ne bo letos...morda tudi naslednje leto.. Tako to je. Si niti ne zasluzimo, da bi imeli slo jezik v MZD. Zakaj bi imeli aplikacijo? Niti TMC ne dela v Sloveniji. Skratka, kar nekaj zelo uporabnik funkcij nimamo ki pa jih ostal3 drzave imajo Morda pa...nekdaj in nekoc... Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2015 Prijavi Napisano 8. oktober, 2015 In je verjetno niti ne bo letos...morda tudi naslednje leto..Tako to je. Si niti ne zasluzimo, da bi imeli slo jezik v MZD. Zakaj bi imeli aplikacijo? Niti TMC ne dela v Sloveniji.Skratka, kar nekaj zelo uporabnik funkcij nimamo ki pa jih ostal3 drzave imajo Morda pa...nekdaj in nekoc...Aplikacija je... Celo posodobitev je dobila pred kratkim, kjer so uredili kikse v slovenscini (napisi na gumbih)... je pa itak bolj kot brez orave uporabne funkcije,,, vidi se le seznam servisov... ampak samo datum, stevilo prevozenih km in kateri servis je opravil... Je pa tako, kot sem ze napisal... Za iOS na voljo le v Avstrijskem in UK AppStore-u... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
m4j3r Napisano 9. oktober, 2015 Prijavi Napisano 9. oktober, 2015 Ma ja, ni neki uporaben app. ?e vseeno kdo rabi .apk za androida, ga lahko dobi tukaj: http://apkpure.com/my-mazda/com.mazda.mymazdaapp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.