rob Napisano 24. junij, 2015 Prijavi Napisano 24. junij, 2015 Aloha,imam mazdo6 2009 2.2 163kmavto ima cca 190.000kmko se segreje kadi modro in to ne konstantnoko obra?am na mestu kar precej.menjal sem olje vse filtre,dal o?istit dpf,turbino,egr s terraclean,diagnostika ka?e vse parametre ok avto te?e gladko in lepo pospe??je.kar pa sem opazil se mi zdi da preve? diha ?ez ?ep za olje.hvala za pomo? Citiraj
mazdaman Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 Aloha,imam mazdo6 2009 2.2 163kmavto ima cca 190.000kmko se segreje kadi modro in to ne konstantnoko obra?am na mestu kar precej.menjal sem olje vse filtre,dal o?istit dpf,turbino,egr s terraclean,diagnostika ka?e vse parametre ok avto te?e gladko in lepo pospe??je.kar pa sem opazil se mi zdi da preve? diha ?ez ?ep za olje.hvala za pomo?Da nisi ti edini, ki je menjal olje? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 V kateri regiji naj ti priporocimo mojstra za Mazdurine? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.