Peter Mernik Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 pozdravljeni! zanima me naslednja trditev glede mazdinih motorjev in sicer ?e se strga zobati jermen je to res da na motorju ne naredi ?kode?v tem sem bral na raznih forumih sedaj pa me zanima ?e ta trditev dr?i. LP Citiraj
jstdoma Napisano 29. junij, 2015 Prijavi Napisano 29. junij, 2015 ?e se ventili ne dotaknejo bata je "non interference" motor - to pomeni da ni ni? ?kode.Poglej ta seznam - http://www.agcoauto.com/content/List_Of_Interference_Engines 2 Citiraj
Peter Mernik Napisano 29. junij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2015 hvala za omenjeno stran tako sem se prepri?al da podatek dr?i 1.5 motor non interference(ne naredi ?kode). Citiraj
Deeyan Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 pa ne, da ti ga je ravn utrgalo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Za v6 kf-de pa ni podatka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Peter Mernik Napisano 2. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2015 dejan ni ga utrgalo,samo pozanimal sem se za omenjeno trditev katero sem pred ?asom bral na forumu. midva sma itak zmenjena glede servisa 2 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 Kako zgleda POGONSKI JERMEN, to bi rad videl, ker v 35 letih ?rufanja ga ?e NISEM videl razen na kakem skuterju al pa kaki drekpumpi. Mazdni stari V6 motorji, so "varni" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Honda Hitra Napisano 19. julij, 2015 Prijavi Napisano 19. julij, 2015 Kako zgleda POGONSKI JERMEN, to bi rad videl, ker v 35 letih ?rufanja ga ?e NISEM videl razen na kakem skuterju al pa kaki drekpumpi. Mazdni stari V6 motorji, so "varni"mislim da vsi mehaniki in tudi tisti "kao" mehaniki vemo kaj pomeni in zakaj se gre-POGONSKI JERMEN( ZOBATI JERMEN ) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. julij, 2015 Prijavi Napisano 21. julij, 2015 Ok ?e prav VSAK jermen je POGONSKI ker vsak kaj poganja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Honda Hitra Napisano 16. december, 2015 Prijavi Napisano 16. december, 2015 Da povem meni je ftrgalo gospoda zobatega in ni bilo ?kode,drug jermen gor pa gasa dalje(323F 1.5) 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.