KAALman Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 http://www.mobisux.com/avto/view.php?id=14325 vir: www.mobisux.com p/s: upam da nikogar ne moti, da sem dal link iz drugega foruma... Citiraj LP KAALman
poky Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 Mah,samo,da se gre za Mazdo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 Ufff....morem priznat da mi je dosti bolj u?e? od prej?nje...... LP daVid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 Men pa ni nvem kako ?udo glede na prej?njo, sicer pa kdor je vidu FREDO-tovo Mx5, se ne more glih prito?evat, res je stroj Bo pa treba probat pelat tole! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazda-mx3 Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 Men pa ni nvem kako ?udo glede na prej?njo, sicer pa kdor je vidu FREDO-tovo Mx5, se ne more glih prito?evat, res je stroj Bo pa treba probat pelat tole! hehe...jaz bi pa se enx vozil "gospodi?no" wildcat...fantazija od avteka....iiiiii Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 U lucky bastard..... LP daVid Citiraj Feel free....
mazda-mx3 Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 U lucky bastard..... LP daVid haha...ja ja sej vem...ne bom zanikal lucky Luke...hahahaha ves kaj ga to dela...mmmmmmm.....slin slin Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 I can imagine..... LP daVid Citiraj Feel free....
din Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 Lepa je lepa, osnovna oblika ostala, dodani razpoznavni blatniki in nova oblika nosa. Mislim da jim je uspelo in MX5 bo ?e dolgo ?ivela . Imam pa ob?asne prebliske, da bi kje na?el MX5 z pokvarjenim motorjem pa menjam srce in pover tu da pipl Citiraj
KAALman Napisano 27. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 Lepa je lepa, osnovna oblika ostala, dodani razpoznavni blatniki in nova oblika nosa. Mislim da jim je uspelo in MX5 bo ?e dolgo ?ivela . Imam pa ob?asne prebliske, da bi kje na?el MX5 z pokvarjenim motorjem pa menjam srce in pover tu da pipl ahapa rwd... pa vzdol?no name??en motor je v mx- 5 ... samo ne vem ?e v ta zadnjih tudi... Citiraj LP KAALman
D.J. Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 Jap, tale avto je zakon ?e od prve (ki mi je lep?a od MkII-popup rulz), tale pa splog zgleda prava bomba Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
ReDevil Napisano 27. oktober, 2005 Prijavi Napisano 27. oktober, 2005 Ja tut tastara Miata je prava lepotica, ?e grejo pa ?e lu?i spat pa tok bol?e ) Sam ceno pa ma tut ?e tam 91 letnik okol miljon?ka al celo ve?! O?itno je dobra, ni kej, pa ni jih velik na cest, ?e posebi stare serije! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 5. november, 2005 Prijavi Napisano 5. november, 2005 Imam pa ob?asne prebliske, da bi kje na?el MX5 z pokvarjenim motorjem pa menjam srce in pover tu da pipl Nekje na netu sem na?el namige o Wankel hibridnih Mx-5kah. <<< Eh to so pa moji prebliski. Druga?e pa hud avto?ek. Kaj bi dal, da bi ?ivel blizu Nurburgringa. Mx-5ka se bo ?e zelooo dolgo prodajala saj je oblika spet zadetek v polno. ?e pa so ?e izbolj?ali zmogljivosti pa sploh. Citiraj
KAALman Napisano 12. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2005 tak btw danes v cajtengah videl slike rde?e nove mx-5, prebral opis, in ?el po loto listi?... ?e dobim, je spomladi ena moja rde?a je mmmmmmmmm Citiraj LP KAALman
Guest BHawk Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 Avto zgleda zelo dobro sam lahko bi ji dali ?e kak?en mo?nej?i motor. Citiraj
Gambino Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 Avto je fenomenalen.Mogoce bo sicer zdej to zvenelo cudno, ampak zame je edina prava MX5 Mk1.Tisti pravi oskubljeni roadster feeling dozivis samo tam.Tanova je pa tako tako.Zaenkrat sem se imel priloznost samo vsesti vanjo, in moram rect, da je ratala MX5 kr luxus....armaturka k v M6, 18 colske feltne v sport paketu,...ne vem no.Glede oblike se pa se ne morem odlocit.Vsekakor pa za 6.5 miljona raje kupim S2000.Sploh ni vprasanja. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 Mazda 323: kaj tud kavbojke mx-5 ponujajo na tisti strani ali je to v paketu z Mazdico, pa uro, ?evl?ke, ... Citiraj
Mazda323 Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 ?e sem prav prebral dobi? to zraven ko kupi? omejeno edicijo MX-5 -ke, samo poglej ceno Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 30 700 EUR kar znese cca 7 675 000 SIT, ?e mal na?para? pa si omisli? RX-8 oz. si je ?e kar lahko Citiraj
David Napisano 15. november, 2005 Prijavi Napisano 15. november, 2005 Uf to je pa precej...al pa mazdo 6 MPC al MVC ,,,,al kaj je ?e?? LP dAvid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 nekaj ve? o novi Mazdi MX-5 : http://www.mazda.at/mx5/ ali http://www.mx-5.com/ Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 29. november, 2005 Prijavi Napisano 29. november, 2005 Ej sam je res ful lepa.... FUL!!! V?e? mi je ta linija....zelooo prijetna za oko! Definitivno zmagovalni roadster.... LP daVid Citiraj Feel free....
makaveli Napisano 1. december, 2005 Prijavi Napisano 1. december, 2005 Js sem jo pa vidu sino?i.ta limited varianto.Vse je lepo,sam lu?i so vspredi nekam skupaj... tak ?udn gleda al se pa men sam zdi...ka pa vem :ne vem: Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.