dragana.stojiljk Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Eno smotano vpra?anje, ampak se v take stvari ne spoznam... in ni za Mazdo. Fant ima Golfa 4, 1.9 TDI, 90KM, 1999 letnik. Avto ima 300.000 prevo?enih.Drugega avta nima namena kupit, ker dela na terenu, tanka na firmo, in je v bistvu edini, ki ima avto, ostali grejo s kombijem delat.Pred dobrimi 4 meseci mu je mehanik dal v Golfa chip box. Na njem se da nastavljat mo?. ?e je preve? odprt avto trokira, cuka in se dobesedno trese ko stoji? z njim. Pa stop lu?i mu ve?inoma ne delajo. Ali pa utripajo. Zanima me koliko je pametno to imet v avtu? Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk Citiraj
Z M A J Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 To je verjetno isto kot Power box? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dragana.stojiljk Napisano 2. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Ne vem, ?e ima ?e kak?no drugo ime. Majhna ?rna ?katlica, priklopljena, in da se ji z izvija?em regulirat mo?. Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk Citiraj
Još šta Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 ce se vse to trese in ce mu zarad tega luci ne delajo,nevem kok je to kej pametno Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 Mal dvomim, da bi to bilo to dvoje povezano :ne vem: Citiraj
SlimSpaceman Napisano 30. oktober, 2015 Prijavi Napisano 30. oktober, 2015 Za stop lu?i je po mojih izku?njami z prej?njem avtom treba samo malo na?telat stikalo za lu? pri pedalu za zavore.Kar se pa power boxa ti?e, pa nevem. Je pa logi?no, da ?e se avto pelje lep?e brez njega, da z njem neki ni vredu. Pri meni recimo na 7. stopnji ve?inoma gre vredu, ampak kdaj pa tudi kar popusti pri visokih obratih in je 5. stopnjia tista, kjer se je stvar izkazala resno zanesljiva. Citiraj
SpEkTr Napisano 31. oktober, 2015 Prijavi Napisano 31. oktober, 2015 Ja madona, ?e je nastavljiv naj potem zmanj?a??? Kaj je tukaj za razmi?ljat? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.